Foto: Istockphoto

Här är våra snuskiga badrumsvanor!

Toalettstolar

Använder du toaborsten efter att du gått på toaletten? Här är våra snuskiga badrumsvanor! 

Av: Redaktionen, 18 november 2016

1. Vi bryr oss inte om det luktar 

Tycker du att det är pinsamt om det luktar efter ditt toabesök? Det gör inte 17 procent av oss svenskar i alla fall. 

2. Vi pratar gärna i telefon medan vi gör våra behov...

7 procent av oss gillar att prata i telefon på toaletten. Känner du igen dig?

Annons

Vill du byta din wc-stol? Här är vår enkla guide

3. Vi använder inte toaborsten

20 procent av oss är dåliga på att använda toaborsten... Härligt va! Dock är norrmän (26 %) och finnar (29 %) värre än oss!

4. Vi låter toaletten vara smutsig toalett 

Spolar du efteråt? 12 procent av oss svenskar svarar att de inte alltid lämnar en fräsch toalett efter sig. Som tur är så är vi inte värst! I Norge har 14 procent svarat att de inte städar ordentligt efter sitt toalettbesök. 

5. Vi har sex på toaletten

9 procent av oss svenskar har gärna sex på toaletten. I Finland ligger siffran på 6 procent, Norge 11 procent och Danmark 10 procent. 

 

Källa: Den här nordiska undersökningen har genomförts av Youguv på uppdrag av badrumsföretaget Gerberit. 1000 personer i Sverige har svarat. Samma frågor har ställts till 1000 personer i Danmark, Norge och i Finland. Kontakta Gerberit för att se hela undersökningens resultat. 

 

18 november 2016 Redaktionen
Annons
Annons
Mer om Toalettstolar

Mulltoa, separett eller förbränningstoalett – vad passar dig?

Toalettstolar Letar du efter en toalett till fritidshuset, hamnar du ofta i valet mellan mulltoa, urinseparerande toalett eller förbränningstoalett. Hur fungerar de och vad kostar de? Vi jämför modellerna! 

Fixa rinnande toalett!

Toalettstolar Om det rinner vatten ur cisternen även när du inte spolar, så är det lätt att täta läckan. Läs här hur du själv klarar jobbet och får en "ny" toalett...

Allt du behöver veta om toalettstolar

Toalettstolar Trots att det kanske inte är det mest spännande ämnet man kan läsa om, är toalettstolar någonting många tar för givet. Men hur mycket vet du om toaletts...

Guide: Så enkelt byter du toalettstolen

Toalettstolar En ny toalettstol kan verkligen få ditt badrum att se mycket fräschare ut. Se här hur du byter ut den gamla.

Smart och säker liten gästtoa

Toalettstolar I små utrymmen gäller det att vara kvadratsmart. Idag finns många fiffiga lösningar för din gästtoa, men glöm inte säkerheten.

Tuff tunna

Toalettstolar Extra pappersrullar är ett måste på toaletten, men de tillhör inte de allra snyggaste inredningsdetaljerna precis. Med en tuff och praktisk tunna löser...

Vägghängd wc - välstädat och vackert

Toalettstolar I Danmark och Tyskland hänger alla wc-stolar och handfat på väggen. Än har trenden inte riktigt slagit igenom i Sverige, men den verkar vara på väg.

Husets mest använda stol

Toalettstolar En dag är det dags att köpa en ny. Och som med allt annat finns det en kunskap om toan som kan vara bra att sätta sig in i innan köpet. Ulf Halldén på...

Hafa Relax U vägghängda toalett är inte bara snygg, den är dessutom hygienisk och miljövänlig. Pris 7.495 kr.
Annons från Hafa

Trendigt med vägghängda toaletter

Toalettstolar Fördelarna är många med en vägghängd toalett, bortsett från att de är snygga!