Annons från Hafa
Hafa 38° duschblandare, 260 x 30 mm. Finns i cc150, och cc 160. Pris från 1.295 kr.
Hafa 38° duschblandare, 260 x 30 mm. Finns i cc150, och cc 160. Pris från 1.295 kr. Foto: Hafa badrum

Undvik att skålla dig med unik duschblandare

Dusch

Hafa 38° duschblandare har en unik konstruktion så att höljet aldrig blir varmare än just 38 grader. Därför behöver du aldrig vara orolig för att dina barn eller du själv ska skålla dig.

Av: Hafa badrum, 05 mars 2013

Duschblandaren med termostat och skållningsspärr är tillverkad i ren mässing och håller likt övriga Hafa badrums blandare fem års garanti.

Hafa badrum har ett avtal och samarbete med Säker vatteninstallation. Branschregler Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för bland annat vattenskador och ger dig som konsument en ökad trygghet.

05 mars 2013 Hafa badrum
Annons
Annons
Mer om Dusch

Duschdraperi – 4 viktiga saker du behöver veta!

Dusch Varför klistrar sig duschdraperiet mot kroppen? Hur ofta och hur ska man tvätta det? Och hur långt ska det vara? Vi svarar på 4 vanliga frågor om duschdraperier. 

Tänk på det här när du köper ny dusch

Dusch Tätskikt, fukt, golvlutning och branschregler för våtrumsrenovering. Att köpa ny duschkabin och renovera badrum är inte alltid en dans på rosor, så...

Ledare: Rör inte mitt varmvatten

Dusch Gärna torrdass och stearinljus – men....

Drömduschar

Dusch Låt vattnet strila, massera eller forsa! Här är duscharna som förgyller morgonen och ger dig den bästa starten på dagen.

Köpa ny dusch - skönare dusch

Dusch De flesta av oss duschar ofta. För att komma igång på morgonen, få styr på sovplatt hår, för att få upp värmen eller bara för att slappna av och rensa...

Snåldusch eller lyxbad?

Dusch Att bada är dyrare än att duscha vet de flesta. Hur mycket som skiljer beror ju naturligtvis bland annat på hur mycket du betalar för din uppvärmning och hur dina vanor ser ut.

Utetvättrum

Dusch Vid sommartorpet, som inte har vatten indraget, kan man lätt bygga en utetvättplats med några slanor och ett tygstycke.

Duschnyheter för alla badrum

Dusch Ett långt bad i all ära. Men i sanningens namn – hur ofta gör man det. Nej, i vardagen är duschen det perfekta. För att vakna upp om morgonen och för...