Annons
I samarbete med Wexthuset

Wexthuset

Wexthuset är en sida utvecklad av en passionerad växtälskare och hobbyodlare med många års praktisk erfarenhet av odling både i större skala, i källaren, på fönsterbrädan, i trädgården och i eget växthus.

Wexthuset

Wexthuset har funnits sedan 2002 då vi började sälja pelargonsticklingar på nätet. 2005 öppnade vi upp för ett större utbud av odlingstillbehör och kan idag erbjuda ett mycket brett sortiment av kvalitetsprodukter för odling och trädgårdsskötsel.

Under årens lopp har vi byggt upp ett stort kontaktnät i bland annat England, med sin underbara trädgårdkultur, där vi valt ut ett antal leverantörer för att kunna erbjuda rätt produkter med hög kvalitet.

Miljöfrågor är viktiga för oss och vi jobbar för att hitta miljövänliga lösningar både i vår egen verksamhet och i vårt produktutbud. Det är med den bakgrunden och filosofin vi har valt ut vårt sortiment.

Vår målsättning är att du hos oss ska hitta allt det du behöver vare sig du odlar inomhus, på fönsterbrädan, på balkongen, på friland eller i växthus. Här finns produkter som passar både nybörjare och mer erfarna odlare och trädgårdsmästare.

På hemsidan hittar du även våra tips och råd och ett stort bildregister vi hoppas du får glädje av.

Vi testar och använder själva många av de produkter vi säljer i vår inspirationsträdgård i Enhörna. På det sättet kan vi testa och samtidigt bygga upp erfarenheter om de produkter vi säljer.

Sedan januari 2015 har vi vårt lager och kontor i Jursta som ligger i Överenhörna. Där har vi även en mindre lagerbutik dit du är varmt välkommen att hämta din order eller handla direkt i butiken.

Vår ambition är att du ska bli 100% nöjd med ditt köp. Vi jobbar alltid för att du ska få dina varor så snart som möjligt och att kunna erbjuda hög, personlig service – inget krångel!

Vi hoppas att du hittar vad du söker hos oss. Om inte, vill vi hemskt gärna höra ifrån dig. Ett mail eller ett telefonsamtal med tips eller synpunkter är alltid välkommet.

Lena

Lena Ljungquist
Grundare/VD

Wexthuset
Adress:
Telefon: 08-22 50 80
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons