Annons
I samarbete med Inter Speed Products

Inter Speed Products

Vi har ett antal verktyg som underlättar livet för dig i din trädgård. 

Inter Speed Products

Vår trotjänare som trädgårdsälskare världen över har använt i många år. Verktyget som många har försökt att kopiera. Vi har originalet som heter Speedy Weedy.

Klicka här för att komma till våra trädgårdsprodukter


Om Speedy Weedy

Du behöver inte kröka rygg eller ens böja på knäna när du rensar ogräs med Speedy Weedy. Du arbetar bekvämt i upprätt ställning och belastar därför inte ryggen eller sliter ut dina knän. Speedy Weedy är en helt unik och patenterad konstruktion som många försökt kopiera. Lika enkel som genialisk och miljövänlig. Redskapet består av ett gripkloförsett ultralätt aluminiumrör med ett robust plasthandtag, samt ett renshandtag som användes för att snabbt avlägsna den uppdragna ogräsplantan. Du kan också plantera lökar och små växter lika smidigt med Speedy Weedy. När du rensar ogräs med Speedy Weedy dras plantan upp med roten och du når därmed ett mer permanent resultat av arbetet än med alternativet kemiska bekämpningsmedel. Du får en vackrare gräsmatta, och miljön - och inte minst din kropp kommar att tacka dig för ditt val av arbetsredskap när du väljer Speed Weedy.

Läs mer här

 

Om Vattenrenare F8

Ny design med LED-indikator som visar när det är dags att byta filter samt avspolningsdusch för disk. R-8 filtret minskar 53 föroreningar. Ex. skadliga klor och klorföreningar, 99,99% av parasiter (bl a cryptosporidium). Minskar metaller, bekämpningsmedel och läkemedelsrester. Tar bort dålig smak och lukt. Eget kolsyrat vatten, te och kaffe smakar bättre. Instapure har funnits sedan 1976. Vattenrenaren har en omkopplare för filterat resp. ofilterat vatten.

Läs mer här

 

Klicka här för att se var du kan hitta en återförsäljare

Inter Speed Products
Adress: 517 22 Bollebygd, Stationsvägen 11
Telefon: 033 - 28 58 27
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons