Vill ha-trädgårdsprylarna just nu!
Vill ha-trädgårdsprylarna just nu!

Vill ha-prylarna till trädgården just nu

Trädgårdsredskap

Många trädgårdsprylar är väldigt praktiska, men ibland vill man sätta guldkant på tillvaron. Här är tre vill ha-prylar där flärd har kombinerats med något praktiskt och användbart.

Annons
  • Vattenslang med matchande vägghållare

    Slang, cirka 895 kr. Slangen finns i andra färger och med renhorn som hängare, men nytt för i år är den vackra turkosgröna färgen. Varför inte en matchande vägghållare, cirka 495 kr, Garden Glory.

  • Designgrill

    Grill i kombination med eldfat. Praktiskt vinklat så att man kan ställa den i rätt vindriktning. Diametern är 64 cm, cirka 
2 499 kr, Eva Solo.

  • Lyxig brevlåda

    Brevlåda som ser ut som en lyxig portfölj i skinn. Egentligen är det pressad plåt som lurar ögat. Med 10 års garanti, cirka 3 495 kr, Garden Glory.

Visa allt innehåll
31 mars 2015
 
Annons
Mer om Trädgårdsredskap

Bäst i test: grästrimmers

Trädgårdsredskap Ska du köpa en grästrimmer? Vi har testat åtta olika modeller av grästrimmers för att se vad de kan – fyra bensindrivna och fyra nätanslutna!

Bäst i test: slangvindor

Trädgårdsredskap Vi har testat åtta olika slangvindor för väggmontering och kan konstatera att det är stor skillnad mellan modellerna och vad du får för pengarna....

Test: batteridrivna gräsklippare

Trädgårdsredskap Vi har testat åtta av de vanligaste batteridrivna gräsklipparna för att se vilka skillnader det är mellan dem och vad de kan.

Slipp rensa ogräs – Vi i Villa lanserar robotrensare

Trädgårdsredskap Äntligen slipper du rensa ogräs i rabatten! Vi i Villa lanserar nu en robotrensare – villaägarens räddning i sommar.

Guide - Så blir du av med snön

Trädgårdsredskap När töande varvas med nysnö blir trädgården både ful och hal. Här kommer fem tips för att bli av med snö som lagrats under vintern.

Ett nytt sätt att kratta löv på

Trädgårdsredskap PRESSMEDDELANDE 2012-09-24 Att kratta löv är en konst. Då behöver en trädgårdsälskare en fin kratta som gör det lätt att kratta var som helst. Företaget...

Nytt & Nyttigt, september -07

Trädgårdsredskap Vi i Villa tipsar om nya och nyttiga saker som bland annat kan hjälpa dig i höstens trädgårdsarbete!

7 tips för en mer miljövänlig trädgård

Trädgårdsredskap "Var rädd om din trädgård, den är en del av ett större ekosystem än vad du tror". Johan Tell ger tips för en miljövänligare trädgård.

Så får du en naturlig trädgård

Trädgårdsredskap Genom att hålla ögonen på rätt saker kan vi hjälpa oss själva och våra tomter att må betydligt bättre. För egentligen är det inte så svårt att låta bli...