Annons
I samarbete med Spalux

Spalux

Spalux är en helsvensk återförsäljare av Usspa, ett av världens ledande varumärken inom spabad och swimspa.

Spalux

OM OSS

Liksom Usspa är vi ett familjeföretag som drivs av makarna Pia Idhede Liljegren och Torbjörn Liljegren.
Vår berättelse tar sin början i att vi själva letade efter ett spabad till hemmet och fick lära oss den hårda vägen vad man måste veta, och vad man ska undvika, innan man gör en så pass stor investering. Viktigaste lärdomen av alla: hitta ett spabad som verkligen passar dig. Inte skulle du väl köpa en ny bil utan att ha provkört den?
I vårt sökande kom vi till Usspa i Tjeckien och möttes av en annorlunda mentalitet. Här fanns en leverantör som inte ville sälja vad som helst till vem som helst. De satt ner och lyssnade noga på vad vi ville få ut av vårt spa. Först därefter fick vi prova en lösning i deras showroom – som var helt perfekt för oss.
Vi fick en bra relation till familjen som driver Usspa och bestämde oss för att starta Spalux på den svenska marknaden och sköta försäljningsprocessen på samma personliga sätt. Alltid utifrån kundens önskemål och behov med långsiktiga kundrelationer och serviceavtal som utgångspunkt.
Idag finns vi med huvudkontor och showroom i Karlskrona. Vi kommer även att öppna säljkontor i Stockholm och Göteborg inom kort.

SWIM SPA

Bada, motionera och koppla av utomhus året runt. Med vårt swimspa får du en sofistikerad och rymlig lösning som är energisnål och lättskött. Vardagslyx när det är som lyxigast.

Läs mer här

SPABAD

Avkoppling för finsmakare. Alla detaljer i våra spabad är noggrant genomtänkta för att du ska få ut maximal komfort, den bästa tekniken och elegans i utförandet. Dessutom design prisbelönad med Red Dot Awards 2016.

Läs mer här

Spalux
Adress: Gullbernavägen 28, 371 47 Karlskrona
Telefon: 0768-555 222
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons