Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Badspecialisten

Badspecialisten har ett mycket stort utbud av pooler och simbassänger. Alla våra produkter har den senaste designen och håller alltid mycket hög kvalitet. Badspecialisten säljer allt från massagebad och olika typer av ångduschar för ditt badrum till stora pooler och utomhus-spa i lyxklassen. Våra medarbetare är specialister inom bad- och spa. Vi hjälper dig självklart så att ditt val av badkar, pool eller spa-bad matchar just dina önskemål och behov! Vårt säte är i Hallsberg men vi levererar simbassänger och spa-bad till hela Sverige.

Badspecialisten

Pool och spabad från Badspecialisten 

Välkommen att besöka Badspecialisten. Vi är specialister på allt som har med bad att göra och har badprodukterna som verkligen skapar njutning och välbehag. Ta del av vårt fantastiska utbud av swimmingpool, timmerpool, spabad, massagebadkar, och ångbastu. Våra simbassänger och spa-bad finns i alla storlekar och prisklasser. Badspecialisten har pooler och badprodukter som passar i de flesta hem, altaner eller tomter. Vi har bad- och spaartiklar för alla smaker! Vår butik och showroom finns i Örebro. Välkommen in till oss och låt dig inspireras! Där förevisar vi de populäraste modellerna av pooler och spa-bad, men i vår onlineshop hittar du hela vårt omfattande poolsortiment och övriga produkter. Utöver pooler och hemmaspa säljer vi också olika typer av pooltillbehör och reservdelar som filter till spabad, poollampor, lyftlock till utomhus-spa och mycket mer. Hos oss får du som kund alltid mycket god service. Badspecialisten har funnits sedan 2001, så vår erfarenhet av poolanläggningar och att serva pooler är mycket stor. Vi ger alltid 2 års garanti på reservdelar och upp till 15 års garanti på våra pooler. 

Skapa ett härligt uterum med inredning från Badspecialisten 

Badspecialisten säljer inte bara pooler och utomhus-spa. Vi har även ett brett utbud av produkter för uterum eller altan. Gör ett besök i vår onlineshop och lär känna vårt omfattande sortiment av markiser, kanalplast, utemöbler, gasolgrillar och garageportar. Hos osss finns de flesta produkter du kan behöva för att skapa- och inreda det uterum, altan eller carport/garage som du alltid drömt om. Badspecialisten har både snabb och trygg leverans. Vi levererar våra pooler och övriga produkter till hela Sverige och är stolta över vår kunskap och den service vi kan erbjuda våra kunder. Expeditionstiden är 1-2 dagar och leveransen sker oftast med DHL. Du är välkommen att kontakta oss för professionell rådgivning eller bara för att få inspiration inom pool, spa-bad och uterum. 

Hos oss är det badsäsong året om!

Hitta till oss!

Badspecialisten
Adress: Lertagsgatan 7, 69434 Hallsberg
Telefon: 019-125580
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons