11 olika badtunnor för alla smaker. Denna nyhet kommer från Skärgårdstunnan.
11 olika badtunnor för alla smaker. Denna nyhet kommer från Skärgårdstunnan. Foto: Skärgårdstunnan

11 badtunnor för vinterns härliga utebad

Pool

Ska du köpa badtunna, men har svårt att välja modell? Här är 11 härliga badtunnor i olika storlekar och material – från budget till lyx. Hitta din favorit till altan, terrass eller trädgård, oavsett om du vill ha en i trä eller plast.

Annons
 • Badtunna av plast

  Hela sju personer ryms i den här badtunnan, som rymmer 1500 liter vatten. Gjord av genomfärgad polyetenplast och ädelbetsad furupanel. Inklusive extern vedkamin. ”Folktunnan”, 24 495 kr, Badbaljan.com.

 • Badtunna till din terass

  Vill du bygga in din badtunna i terassen, eller i en brygga? Skärgårdstunnan Terrass har en direktverkande kamin med snabb uppvärmning, och är perfekt för inbyggnad. Pris för badtunna 4-5 personer, från 17 900 kr, Skärgårdstunnan.

 • Stor badtunna med plats för många

  Är ni många som ska få plats i badtunnan? Då kanske den här stora för 10 personer, som rymmer 1500 liter vatten, är vad ni söker efter. Lättskött och energisnål, med extern kamin. Crystal 1500 Spa, 42 500 kr, Crystalbad.se.

 • Lätt och hygienisk badtunna

  Ett alternativ till en klassisk trätunna, dessutom mer hygienskt och lättskött. Passar för året runt bruk och kan även värmas med andra energikällor som solfångare. Med frontmatad kamin. Terasspool, 23 900 kr, Poltec.

 • Lyxig och stor badtunna

  Badtunna i premiumklassen, isolerad med polyuretanskum. En riktigt stor tunna som rymmer 2500 liter vatten, och 5-10 personer. Pris med kamin, kaminskydd, bottenventil och rökrör, 36 500 kr, Sandstrombad.se.

 • Effektiv och lättanvänd badtunna

  Nya badtunnan Regal har en innovativ cirkulationskamin som är integrerad mellan träpanelen och som gör att badet, utan underhåll, håller sig rent. Bekväm och effektiv badtunna med plats för 5-7 personer. Finns i större modell med. 34 500 kr, Skärgårdstunnan.

 • Badtunna av glasfiber och furu

  Badtunna i glasfibermaterial, vars furupanel är värmebehandlad så att det inte rör sig eller spricker. Tömningsventil med ”push-up”-teknik, som gör att slangen töms på vatten och att vattnet inte kan frysa. Rymmer 1100 liter vatten. Pris cirka 21 400 kr, inklusive vedkamin, Spadealers.se.

 • Badtunna av trä

  Letar du efter en tät och hygienisk badtunna av trä? Den här badtunnan är gjord av Thermowood-trä som inte läcker och som dessutom är enkel att rengöra. Rykker 4-6 personer och 1860 liter vatten. Pris 21 995 kr, Spatunnan.

 • Badtunna med träpanel

  Badtunna med träpanel, där upp till sju personer får plats. Värms upp på cirka 2,5-4 timmar med hjälp av en vedeldad kamin. Rymmer 1700 liter vatten. Pris, 22 895 kr, Sverigetunnan.

 • Vedpool som badtunna

  En modern typ av badtunna, en vedpool, i rostfritt stål och en kamin som enkelt går att ta loss och då använda som pool sommartid. Paketpris vedpool Aristokrat Triangular, med kamin och isolering, 54 995 kr, utan trappa, Vedpool.

 • Trätunna med glasfiberinsats

  En klassisk trätunna med en glasfiberinsats inuti. Den här varianten rymmer cirka 8-10 personer och hela 2000 liter vatten. Pris, cirka 21 000 kr, Badtunnor.se.

Visa allt innehåll
Emelie Åberg
05. januari 2015
 
Annons
Mer om Pool

Lyckas med poolbygget!

Pool Var på tomten ska man placera poolen och behöver man bygglov? Läs expertens svar här. 

12 helt otroliga pooler du önskar du hade hemma

Pool Drömmer du om en egen pool? Vi i Villa listar 12 helt fantastiska pooler att inspireras och häpnas av!

Experternas tips för poolbygget

Pool Vad kostar det att bygga pool och hur planerar man poolbygget på bästa sätt? Här är poolproffsen bästa tips.

Värmande källor – att välja rätt badtunna

Pool Badsäsongen är inte över – nu söker vi oss till de varma källorna. Ett rykande dopp under stjärnklar himmel är en sann hälsokur. Bäst avkoppling får du i en badtunna. Så här hittar du en som matchar dina behov.

Töm poolen

Pool När poolen ska vinterbonas är det viktigt att det görs ordentligt, annars finns risk att den går sönder. Syftet att är skydda poolen från frysskador...

Bygg en pool på 30 dagar!

Pool Planerar du att bygga en pool? Med god planering och noggrant underarbete kan drömmen om ett svalkande dopp i trädgården bli verklighet redan i sommar....

Ledare: Den sista dopparedan!

Pool Det är fantastiskt att kunna göra i ordning badrummet. Resultatet blir ju oftast så bra.

Slarva inte med poolskyddet!

Pool Det är både dyrt och förbjudet att inte ha poolskydd. Här får du veta varför och en liten marknadsöversikt.

Familjemys i naturskönt spa

Pool Det Asieninspirerade spa-badet ger sköna badstunder året om. Här njuter Tina, Olle, Mimmi, 19, och Lisa, 13.