Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Mera Trädgård

Hos oss kan du beställa en skräddarsydd rabatt i vår webbshop och få hjälp med rådgivning, design och skötsel av din trädgård

Mera Trädgård

Skapa en unik skräddarsydd rabatt
Med några få klick så kan du välja stil, färg, form och blomningstid på din rabatt.
Sedan så skräddarsyr vi en ritning för just din trädgård. Du kan välja om du vill ha
enbart en skiss eller en komplett rabatt med skiss, växter och planteringsråd.
Levereras över hela landet. 

Rådgivning
Vid rådgivning går vi runt i din trädgård utgående från dina önskemål och du får råd och idéer om hur du kan sköta och förnya trädgården. Det kan handla om allt från mer övergripande planering av trädgården till hur man bäst beskär sina träd, förslag på växtval i en rabatt och råd om olika typer av häckar. En och en halv timmes rådgivning kostar 925 kr.

Planering-Design
Vi gör skisser med växtförslag på enskilda rabatter eller delar av trädgården. Utgångspunkten i allt arbete är att hjälpa dig att förverkliga din idé så att trädgården blir ett extra rum att trivas i. Vi väljer växter med omsorg utifrån förutsättningarna i just din trädgård så att resultatet skall bli en lättskött trädgård som är vacker under många år.

Plantering-Skötsel
Du kan också anlita oss för hjälp med att anlägga och plantera rabatter och med skötsel av din trädgård . Timkostnad för anläggning och skötsel är 480 kr/timme. Skötsel av underhållskaraktär subventioneras eftersom det ingår i de hushållsnära tjänsterna det s k RUT-avdraget.  Du betalar då hälften av arbetskostnaden per timme.

Mera Trädgård
Adress: Kullavägen 9, 435 43 Pixbo
Telefon: 070 289 19 01
Produktnyheter, tjänster och erbjudanden
Annons
  • Oavsett om du vill skapa en torpidyll, en rabatt i medelhavsstil eller odla dina egna grönsaker så kan vi hjälpa dig med idéer, kunskap, växter och genomförande

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons