Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Liljekvists

Liljekvists erbjuder produkter av hög kvalitet från starka varumärken som Husqvarna, Gardena, Kärcher och Weber. Vi har butiker och verkstäder i Laholm, Halmstad, Ängelholm och Malmö. Du kan också handla snabbt och enkelt i vår webshop.

Liljekvists

Vill du ha en välskött och grön gräsmatta hela säsongen? Och ändå ha tid över för familj, vänner och annat du gillar att göra? Då ska du prata automatiserad trädgård med oss!

Liljekvists är Sveriges största återförsäljare av Husqvarnas robotgräsklippare. Vi hjälper dig att välja modell efter den trädgård du har. Finns behov kan vi göra hembesök. Om installationen utförs av våra duktiga tekniker så har du garanterat en fungerande anläggning från start. Kontakta närmaste butik för att höra om vi kan installera där du bor. När säsongen är slut erbjuder vi service och vinterförvaring i vårt Automower-hotell. Sedan är det bara att hämta klipparen när gräset börjat växa igen.

Gå ett steg längre – den automatiserade trädgården!

Passa på att lägga ner automatiserad bevattning från Gardena när du ändå installerar din robotgräsklippare eller anlägger trädgård! Då har du en grön gräsmatta hela säsongen – oavsett antalet soltimmar. Vi tittar på dina önskemål och din trädgårds struktur för att sedan komma med offert på hela lösningen.

Byt ut bensin mot batteridrift!

Visste du att en gå-bakom-klippare som drivs med vanlig bensin släpper ut lika mycket skadliga ämnen som en bil gör under 300 timmars tomgångskörning (fakta från Energiråd Väst)? Bara det är ett skäl gott nog att byta ut dina trädgårdsmaskiner som går på bensin mot batteridrift. Det tjänar både du och miljön på. Hos oss hittar du Husqvarnas breda batterisortiment med maskiner för enklare arbetsuppgifter såväl som för professionellt skogsarbete.

Kärcher – ett måste för villaägaren
Liljekvists säljer hela Kärchers sortiment – allt från fönstertvättar till stora hetvattentvättar och skurmaskiner. Vi hjälper dig att välja till rätt maskin för varje uppdrag oavsett du är villaägare eller behöver maskinen i ditt yrke.


Grilla och njut med familj och vänner!
När trädgården fått sitt och uteplatsen ren så är det dags att tända upp grillen. Hos Liljekvists hittar du hela sortimentet av Webers grillar. Gasol eller briketter eller varför inte en rök? Välj till praktiska och snygga tillbehör. Våra priser tål att jämföras!

Hos Liljekvists får du helheten – vi avlastar och förenklar!


Adresser:

 

Laholm

Adress: Industrigatan 14, Laholm

Telefon: 0430-12666

e-post: laholm@liljekvists.com

 

Halmstad

Adress: Olofsdalsvägen 44, Halmstad

Telefon: 035-

e-post: halmstad@liljekvists.com

 

Ängelholm

Adress: Verkstadsgatan 5, Ängelholm

Telefon: 0431-49 00 20

e-post: angelholm@liljekvists.com

 

Malmö

Adress: Jägershillgatan 20, Malmö

Telefon: 040-21 10 10

e-post: malmo@liljekvists.com

Liljekvists
Adress:
Telefon: 035-260 69 90
E-post:
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons