Artikeln är ett samarbete med Stenbolaget
Foto: Stenbolaget

Kom och träffa Stenbolaget i sommar - få hjälp att välja sten

Trädgård

Har du tänkt att lägga sten i din trädgård i sommar och behöver hjälp av en stenexpert? Då ska du besöka Stenbolagets roadshow i sommar. 

Annons

I sommar åker Stenbolaget ut på turné i Mälardalen.

- Med turnén utökar vi vår tillgänglighet ytterligare och skapar möjlighet för våra kunder att se vårt breda sortiment i verkligheten. Många vill gärna se hur produkterna ser ut innan de lägger en beställning på nätet, säger Edwin Falk, Butikschef på Stenbolaget. 


Vad behöver jag tänka på när jag ska lägga sten? Vilken sten passar mitt projekt? Om du ska lägga sten i din trädgård, på din uppfart eller bygga en stödmur är du välkommen förbi Stenbolagets tält och prata sten. På plats kommer du kunna se Stenbolagets stora utbud av sten och även få möjlighet att känna och klämma på produkterna. 


Det kommer även finnas mindre stenprodukter som pizzastenar och fågelbad till försäljning.

Stenbolaget kommer besöka följande städer i sommar: Eskilstuna, Linköping, Norrköping, Norrtälje, Nyköping, Uppsala, Västerås och Örebro. Turnén kommer pågå under sommaren och avslutas i Västerås den 29 oktober. 

Här är ett urval av sten som följer med på turnén:

Marksten
Marksten är vanligt i svenska trädgårdar och uppfarter och finns i flera olika material och färger. Stenbolaget har marksten i betong och granit. Den populäraste markstenen är ”Marksten Visby Struktur 50”.

Dekorsten
Dekorsten används ofta för att dölja den fula dräneringen längs huset eller för att göra trädgårdsrabatten snyggare. Stenarna finns i flera färger och storlekar. De vanligaste sorterna är tumlade stenar, krossade stenar och sjösingel.

Natursten
Natursten är en elegantare sten som ger en naturnära känsla. Stenbolaget har ett stort sortiment av natursten. Väljer du en av Stenbolagets naturstenshällar får du en exklusivare uteplats.

Kantsten
Kantsten ger en snygg inramning och gör att markstenarna inte glider isär. Stenbolaget har kantsten i betong, granit och kalksten.

Stenplattor
Stenplattor passar bra som golv till ditt uterum. Stenbolaget har plattor i betong och granit för utomhusbruk. 

TURNÉPLAN MED ORT OCH DATUM 

Annons

Tid: 11.00-18.00

Eskilstuna  
Tuna Park    13-14 juli  17-18 aug   21-22 sep  

Linköping
Ikanohuset      6-7 juli  10-11 aug  24-25 aug  14-15 sep  

Norrköping
Ingelsta Shopping      1-2 juli    5-6 aug    9-10 sep   

Norrtälje
Knutby Torg      27-28 juli   31 aug-1 sep  

Nyköping
Pål Jungs Hage    29-30 juni   3-4 aug    7-8 sep   

Uppsala      
IKEA                22-23 juli   26-27 aug   30 sep-1 okt

Västerås    
Erikslund        15-16 juli   19-20 aug    23-24 sep   

Örebro        
Marieberg     8-9 juli   20-21 juli   12-13 aug   16-17 sep   

Glöm inte att tävla med ditt trädgårdsprojekt – vinn 50.000 kr

Ta chansen att vinna ett presentkort. Allt du behöver göra är att ladda upp en bild på ditt påbörjade, pågående eller avslutade trädgårdsprojekt i sten. För presentkorten får du handla vad du vill hos Stenbolaget.

1:a pris 50.000 kr i presentkort
2:a pris 25.000 kr i presentkort

Här tävlar du

Behöver du inspiration?
Har du tänkt att göra om i din trädgård? Kolla in Stenbolagets inspirationsgalleri för att få inspiration till din uppfart eller trädgård.

Om Stenbolaget
Stenbolaget har sedan starten 2005 levererat marksten, stödmurar och natursten till fler än 40 000 nöjda kunder över hela landet och är idag marknadsledande inom försäljning av marksten, stödmurar och natursten. Läs mer på Stenbolagets hemsida


25 juni 2015

0 Kommentarer

0

9 DIY-tips: Så odlar du på ett udda sätt

Undrar du hur du ska odla på roligare vis? Vi har lösningen. Här får du 9 DIY-tips på hur du enkelt skapar dig annorlunda odlingar, både inomhus och i...

0

Magnoliaträd – den vackra trädgårdsplantan

Det vackra magnoliaträdet blommar under våren. Här är allt du behöver veta om skötseltips och magnolians blomningsperioder.

1

Rhododendron – plantering och skötselråd

Busken Rhododendron ger med sina starka färger och stora buskage en härlig medelhavskänsla under maj och juni när den blommar. Prydnadsbusken håller...

0

Så dekorerar du en läskig trädgård inför Halloween

Kom i stämning med en kuslig trädgård, nu är det hög tid att pynta inför Halloween! Här är nio tips på hur du skrämmer såväl granne som brevbärare....

2

Smarta fallfruktsplockaren – plocka äpplen snabbt och enkelt!

Orkar du inte ta hand om all fallfrukt i din trädgård? Spana in den här smarta äppelplockaren som Hans Olsson uppfunnit!

0

Gjut i betong: fågelbad och ljuslyktor

Att gjuta i betong är ett roligt projekt som varken är tidskrävande eller svårt. Så här skapar du personliga, vackra blickfång för både uterum och...

0

"Vår problemtomt blev ett paradis"

Sigun och Bo Eriksson på Hisingen i Göteborg har förvandlat sin karga, branta tomt till en underskön trädgård med japansk känsla. Här är deras bästa...

0

"Funkian är vår stora favorit i trädgården"

Klassikern funkia vinner ständigt nya fans. Anna Gille och Rickard Carlsson i Ängeltofta har planterat över 300 olika sorter i böljande, runda rabatter....

0

Granguide: Välj rätt julgran i jul

En julgran som barrar lite, en som doftar mycket eller kanske en mindre gran? Granproffset Anna Benson guidar till Sveriges vanligaste granar i jul.