Annons
I samarbete med Paulsson Mark och Trädgård

Paulsson Mark och Trädgård

Behöver din trädgård få en ansiktslyftning eller är det dags att förnya stenläggningen på altanen? Paulsson Mark och Trädgård, PMT i Östergötland hjälper dig med alla små och stora trädgårdsprojekt och markarbeten. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Paulsson Mark och Trädgård

Paulsson Mark och Trädgård skapar trädgårdsdesign och utför trädgårdsanläggning samt markarbeten

Paulsson Mark och Trädgård, PMT utför alla typer av mark- och trädgårdsarbeten som till exempel trädgårdsdesign, plattsättning och stensättning. Vi har vårt säte i Östergötland och utför mark- och trädgårdsarbeten i Norrköping och Linköping med omnejd.  Paulsson Mark och Trädgård har genom åren hjälpt åtskilliga kunder att förverkliga sina drömmars trädgård. Till PMT kan du som kund tryggt vända dig för att få professionella råd om hur du på bästa sätt kan designa din drömträdgård med hänsyn tagen till de mark- och växtförhållanden som råder för just din tomt.

Paulsson Mark och Trädgård utför allt från rådgivning till totalentreprenad av stora och omfattande trädgårdsprojekt från början till slut. 

Tveka inte att kontakta Paulsson Mark och Trädgård, PMT för professionella tips och råd. På vår webbplats www.paulssonmarkochtradgard.se finns det bilder på ett antal referensprojekt som vi har utfört hos olika kunder. Låt dig inspireras! Paulsson Mark och Trädgård, PMT har många återkommande kunder, vilket vittnar om den omsorg och kvalitet som vi lägger ner på våra kunders trädgårdsprojekt.

 

Paulsson Mark och Trädgård
Adress:
Telefon: 0707-333666
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons