Annons
Den här artikeln är sponsrad.

JF Fritid

När det är dags att bygga pool är vi på J&F Fritid specialister. Vi strävar efter att sälja högkvalitativa pooler och pooltillbehör till absolut lägsta pris med garanti och service.

För att nå detta mål säljer vi utan mellanhänder direkt till kund. Dessutom skär vi bort onödiga kostnader och begränsar utbudet till de mest populära pooler. Vi prutar däremot inte på reservdelshållning, kundservice och support, då vi strävar efter 100% nöjda kunder.

JF Fritid

Nu har ALLA råd med en egen pool! Vi har nu sålt över 16.000 pooler. Vi vet med andra ord att vår idé håller, vilket också tusentals kunder kan intyga.

Vi har pooler för alla smaker och med bra kvalitet för den som vill ha mer. En fribärande pool som vår, kan stå för sig själv utan att man behöver fylla emot. Poolen går att sänk ner i gräsmattan, bygg runt den med trädäckning i anslutning till en veranda eller så kan man välja att ha poolen fristående i trädgården.

Detta är, jämfört med en traditionell grävd pool, mycket ekonomisk då den inte drar så mycket värme och lätt värms av solen.

JF Fritid
Adress: Box 56, 716 21 FJUGESTA
Telefon: 0585-316 61
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons