Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Horto Green

Horto Green är en handelsträdgård som säljer trädgårdsväxter och andra trädgårdsprodukter av hög kvalité till hela landet via webbutik samt i företagets Garden Center i Asmundtorp. Vi ger dig tips och råd om lämpliga växter och andra trädgårdsprodukter du behöver när du ska anlägga din trädgård.

Horto Green

Horto Green handelsträdgård med allt du behöver för din trädgård

Horto Green handelsträdgård har ett stort sortiment av växter och trädgårdsprodukter. Hos oss finns det mesta du behöver för att planera och anlägga din trädgård. I Horto Green handelsträdgård online hittar du ett brett utbud av alla sorters trädgårdsväxter som rosor, barrväxter, perenner, kryddväxter, buskar, färdig häck och även medelhavsväxter. Horto Green handelsträdgård säljer också trädgårdsredskap, gödning, bekämpningsmedel och många andra trädgårdsprodukter. Låt dig inspireras av Horto Greens kvalitetsväxter. I Horto Green handelsträdgård på nätet handlar du snabbt och enkelt. I webbshopen finns bilder och utförlig information på hela vårt sortiment. Det är bara att fylla kundvagnen med växter och andra trädgårdsprodukter! Just nu har Horto Green ett stort utbud av nya sorters rosor för alla smaker.

Horto Green handelsträdgård ger dig goda råd för en lyckad plantering

Horto Greens handelsträdgård har mångårig erfarenhet och kunskap om trädgårdsväxter och vad som är viktigt att tänka på när man ska anlägga en trädgård. Våra duktiga trädgårdsexperter ger dig tips och goda råd inom trädgårdsdesign och kan berätta om vilka plantor och trädgårdsväxter som passar bäst i just din trädgård. Som prenumerant på Horto Green nyhetsbrev få du dessutom de senaste nyheterna inom allt som rör trädgård och plantering.

Service och leverans av dina trädgårdsväxter

Horto Garden handelsträdgård garanterar alltid hög prioritet när det gäller service och leverans. Vi är ett familjeföretag som har vårt säte i Skåne. Växter och andra trädgårdsprodukter levereras alltid hem till din adress. Vi skickar växter till hela landet. Under säsong (april-oktober) är leveranstiden, från att du beställer och till att du har växterna hos dig, 7-14 dagar.Hitta till oss

Horto Green
Adress: Norrenäsvägen 2
Telefon: +46 (0)418-432300
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons