Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Horto Green

Horto Green är en handelsträdgård som säljer trädgårdsväxter och andra trädgårdsprodukter av hög kvalité till hela landet via webbutik samt i företagets Garden Center i Asmundtorp. Vi ger dig tips och råd om lämpliga växter och andra trädgårdsprodukter du behöver när du ska anlägga din trädgård.

Horto Green

Horto Green handelsträdgård med allt du behöver för din trädgård

Horto Green handelsträdgård har ett stort sortiment av växter och trädgårdsprodukter. Hos oss finns det mesta du behöver för att planera och anlägga din trädgård. I Horto Green handelsträdgård online hittar du ett brett utbud av alla sorters trädgårdsväxter som rosor, barrväxter, perenner, kryddväxter, buskar, färdig häck och även medelhavsväxter. Horto Green handelsträdgård säljer också trädgårdsredskap, gödning, bekämpningsmedel och många andra trädgårdsprodukter. Låt dig inspireras av Horto Greens kvalitetsväxter. I Horto Green handelsträdgård på nätet handlar du snabbt och enkelt. I webbshopen finns bilder och utförlig information på hela vårt sortiment. Det är bara att fylla kundvagnen med växter och andra trädgårdsprodukter! Just nu har Horto Green ett stort utbud av nya sorters rosor för alla smaker.

Horto Green handelsträdgård ger dig goda råd för en lyckad plantering

Horto Greens handelsträdgård har mångårig erfarenhet och kunskap om trädgårdsväxter och vad som är viktigt att tänka på när man ska anlägga en trädgård. Våra duktiga trädgårdsexperter ger dig tips och goda råd inom trädgårdsdesign och kan berätta om vilka plantor och trädgårdsväxter som passar bäst i just din trädgård. Som prenumerant på Horto Green nyhetsbrev få du dessutom de senaste nyheterna inom allt som rör trädgård och plantering.

Service och leverans av dina trädgårdsväxter

Horto Garden handelsträdgård garanterar alltid hög prioritet när det gäller service och leverans. Vi är ett familjeföretag som har vårt säte i Skåne. Växter och andra trädgårdsprodukter levereras alltid hem till din adress. Vi skickar växter till hela landet. Under säsong (april-oktober) är leveranstiden, från att du beställer och till att du har växterna hos dig, 7-14 dagar.Hitta till oss

Horto Green
Adress: Norrenäsvägen 2
Telefon: +46 (0)418-432300
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons