Annons
I samarbete med Sommarshopen

Sommarshopen

Vi på sommarshopen.se har sålt trädgårdsmöbler och grillar på nätet sedan 2008. 

Sommarshopen

Grillar

Grillning hör sommaren till - även om en bra gasolgrill gör det så enkelt att man faktiskt kan grilla året om. 
Här finner du kolgrillar och gasolgrillar i olika modeller av kända och pålitliga märken.

 

Kolgrillar

En kolgrill investerar man tid och pengar på, den ska därför tåla att användas under många år och ska ge rättvisa åt de fina råvaror man lägger på gallret. 
Vi erbjuder enbart noga utvalda kolgrillar av välkända varumärken.

Här finner du våra kolgrillar

 

Hos oss finner du även gasolgrillar, rökar, pizzaugnar och grilltillbehör.

 

Om oss

Vi på sommarshopen.se har sålt trädgårdsmöbler och grillar på nätet sedan 2008. 

Vårt koncept Vi är en webbutik som samarbetar med några av de främsta svenska tillverkarna av trädgårdsmöbler av hög kvalitet, vi samverkar även med de bästa inom finans, logistik och internetteknik.
Vårt mål är att alltid ha hög prioritet på miljövänliga produkter. Vi arbetar för långvariga relationer med våra leverantörer som i dagsläget enbart består av svenska tillverkare eller importörer.

Vi har ett showroom på Järngatan 10 i Varberg där kan vi visa våra kunder ett smakprov ur vårt stora sortiment. Kontakta oss gärna i förväg så att vi är på plats och kan berätta om vad som för tillfället visas.

Sommarshopen
Adress: Järngatan 10, VARBERG
Telefon: 0340-85888
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons