Annons
I samarbete med Balkongshoppen.se

Balkongshoppen

Balkongshoppen.se är en renodlad nätbutik till privata och offentliga uteplatser fylld med grillar och utekök, krukor, utemöbler, inomhus-odling och växtlampor samt utebelysning. Perfekt för er som letar efter det allra bästa på marknaden. Se och låt dig inspireras!

Balkongshoppen

UTEKÖK OCH GRILLAR

Gör det mysigt på balkongen eller uteplatsen med en utegrill eller om du har plats ett helt utekök från Balkongshoppen. Här finns allt från enklare portabla svenska stekhällar från Hällmarks, portabla grillar från Tranquillo Kitchen eller Napoleon, till Napoleons exklusivaste serie Prestige som har allt man kan begära för en professionell grillning. Andra utmärkta grillar är Big Green Egg´s kolgrill XL med mahognybord, Outstanding´s uteköks eller svenska Contura Steel´s utekök med diskbänk, kol- och/eller gasolgrill. 

VILKEN GRILL SKA MAN VÄLJA?

Olika grillar och typer av värmekällor ger olika smaker så vilken grilltyp som du bör välja beror lite på vilken smak du föredrar. Här följer några enkla tips på grillar och grillning, men något som alla grillgaller mår bra av är att de borstas rent och smörjs in med lite olja efter varje grillning.

KOLGRILLAR är fortfarande vanligast och deras fördel är att alla köttsafter och oljor droppar på kolen och förångas i rök som ger maten extra härlig grillsmak. Extra aromatisk blir smaken om du lägger kvistar av t.ex. rosmarin eller enris på glöden. Klicka här för att se våra kolgrillar

Men grillar du med kol bör du vänta med att lägga maten på grillen tills att glöden är vit, något som många inte gör och då blir resultatet sämre. Har du gott om tid för grillning så testa vedgrillning med olika träslag för en varierad smakupplevelser.

För att få en fin grillyta som håller köttsafterna inne lägger du köttet över glöden en liten stund sk. direkt grillning. Sedan sprider du kolet ut åt kanterna och flyttar köttet till mitten och stänger locket. Då får du en indirekt grillning vilket är skonsammare och hindrar att köttet blir torrt eller bränt.

KLOTGRILLAR med en stor diameter är att föredra eftersom de grillar bäst på mitten av gallret och om det blir varmt har man fortfarande plats att flytta ut det som grillats klart mot kanterna. Klicka här för att se våra klotgrillar

ELGRILLAR kan ev. vara ett alternativ för dig med balkong och griniga grannar, eftersom elgrillen avger mindre os och rök. men dessvärre ger den mindre grillsmak. Man ska också vara försiktig med värmen då grillelementen sitter nära den infraröda grillhällen och därmed närmare köttet, vilket lätt kan göra köttet torrt. Klicka här för att se våra eldrivna grillar

GASOLGRILLAR blir alltmer poppis för att de är väldigt lätta att tända samt för enkelheten att kontrollera värmen under en specifik tidsperiod, men under själva grillningen är det viktigt att inte förvara gasolen under grillen även om det finns plats pga säkerhetsrisken att gasolbehållaren blir överhettad.

En av gasolgrillens nackdelar är att de ger mindre grillsmak än kol, men det kan man enkelt fixa genom att lägga i lavastenar mellan grillgallret och lågorna. Köttet får då bättre värme och grillsmak då olja och fett rinner ned på lavastenarna och förkolnas. Men man bör helst grilla under lock för att få fin färg på biffarna. Klicka här för att se våra gasolgrillar

Numera finns det gasolgrillar i alla prisklasser och med alla upptänkliga små finesser som t.ex. Napoleons värsting-grillar som förutom Sizzle Zone och alla andra fantastiska grillfinesser t.o.m har isfack att kyla ölen i varma sommardagar samt innerbelysning och bakgrundsbelysta vred för grillning sena kvällar. Klicka här för att se Napoleons värsting-grill

Balkongshoppen
Adress: Endast försäljning på nätet
Telefon: 0708-374757
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons