Annons
I samarbete med Jade Mattan

Jade Mattan

Nyodlade gräsmattor till hela Sverige sedan 1967.

Jade Mattan

Gräsmatta på rulle - sedan 1967

När maj månad knackar på dörren blomstrar Sverige med allt från buskarna i vår trädgård till de glada minerna på stan. Det är även då du kan börja beställa nyodlad gräsmatta på rulle från oss. Från maj till november levererar vi på Jademattan färdiga gräsmattor över hela Sverige. Oavsett om det är till din trädgård eller till en park, så finns färskt gräs att köpa från oss. Vi levererar för alla ändamål, från norr till söder – med förhoppningen om ett grönare Sverige.

Jademattan är ett familjeföretag där kunskapen om att odla gräsmattor har gått i arv från generation till generation. Sedan 1967 har gräs varit vår passion och idag drivs företaget av Familjen Nilsson i Ledsjö. Här arbetar far och son sida vid sida och kombinerar sin kunskap för att få fram gräs av högsta kvalité.

Våra mattor ligger i en klimatzon som gör att vi under normala väderförhållanden alltid kan påbörja leveransen av färdig gräsmatta i maj och fortsätta till november. Gräs till trädgården, en fotbollsplan eller park är bara några exempel där gräsmatta på rulle från Jademattan kan passa – och även vid komplettering av en befintlig gräsmatta.

Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för dig när du ska köpa gräsmatta och hoppas att du kontaktar oss om du har några funderingar. Vi är experter på gräs och ger gärna en hjälpande hand för att ge dig en bättre förståelse. Oavsett om det handlar om att köpa färdig gräsmatta eller om du har fundering kring konstgödning är du välkommen att höra av dig. Likaså om du undrar hur man rullar gräs eller vad planering av mark innebär.

Läs mer här

Jade Mattan
Adress: Ledsjö Kristinebo 1, 533 92 Lundsbrunn
Telefon: 0511-54127
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons