Annons
AVSLUTAD - Tävla med ditt byggprojekt och vinn fina priser från Stenbolaget
START: 11 maj 2015 |SLUT: 7 augusti 2015

Välkommen till Stenbolagets och Vi i Villas lilla byggprojekttävling! Här kan du tävla om fina priser på ett totalt värde av 5000 kr i presentkort hos Stenbolaget. Det enda du behöver göra är att ladda upp en bild på något som du har byggt eller skapat av sten, i trädgården och som du är extra stolt över. Kanske har du stenbelagt altanen eller byggt en damm? Passa på att tävla med en bild på det du byggt! 

Tävlingen pågår till och med 7 augusti. Vinnarna utses av juryn som består av Maria Sognefors, chefredaktör Vi i Villa, Björn Christiernsson, bygg- och fixarexpert Vi i Villa och Daniel Rydhag försäljningschef Stenbolaget.   

Så tävlar du:

1. Logga in och ladda upp din bild här nedanför. Du behöver vara inloggad för att kunna göra det, men det kostar ingenting att bli medlem och du blir det enkelt här.
2. Skriv en kort beskrivning av bilden.
3. Håll tummarna för att just din bild får många röster. Juryn har sista ordet och avgör tävlingen men tar givetvis hänsyn till rösterna.
Här hittar du Vi i Villas tävlingsvillkor

Det här kan du vinna:

1:a pris 5000 kr i presentkort hos Stenbolaget

2:a pris 3000 kr i presentkort hos Stenbolaget

För presentkorten får du handla vad du vill hos Stenbolaget.

Sortera på:
0 röster

Plats för meditation

Vi bor på ett berg och jag ville göra något av den stora släta hällen som vetter mot sjön. Det blev en stenlabyrint av natursten som barnen hjälpte mig...

0 röster

Köksgången

Vi har gjort en gång av det vi hade hemma, bara några kullerstenar behövdes! Den blev jättebra tycker vi!

Av: WhoCan
1 röster

Odlingsområde

Ville ha ett vackert och samtidigt lättskött område där jag kunde odla grönsaker, blommor mm. Gjorde då denna rundel med gångar av vacker Ölandssten.

0 röster

Ny framsida

Vi tog bort gräsmattan, den ruttna slipersen och la mönstrad markbetong.

1 röster

Vägvisare

ETT SMYCKE I VÅR TRÄDGÅRD! En kompassros (diameter 70 cm) i granit som vilar på en bädd av marmorgrus. Detta hela lyfts upp av 2 lager med vinklad...

2 röster

blå altanen

Min uteplats ligger i norr läge och jag ledsnade på att trallen alltid var våt och hal, den låg också i markplan. Då tog jag mod till mig och byggde...

0 röster

Borttagning av trätrall

Trätrallen tas bort längs med hela södersidan. Ett digert jobb!

0 röster

Trädäck utmed södersidan

Vårt trädäck var ej mycket använt då det dels blev mycket varmt där och dels var stor insyn. Det var gammalt, stickigt och räcket började ruttna.

0 röster

Perennterasser med stenmurar

Vi hade tidigare en slipersmur, som till slut murknade och föll sönder. Nu är vi nöjda med terassmurar i knäcksten. Särskilt bra blev det med krönstenar...

2 röster

Kantsten och mur

En tidigare tråkig del av trädgården är nu en mysig plats att sitta och filosofera.

1 röster

Blommor och Sten

Har skapat en kurvig kombination av blomrabatter och stemnur i tre olika nivåer på entresidan till vårt radhus

Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons