Annons
AVSLUTAD - Tävla med ditt byggprojekt och vinn fina priser från Stenbolaget
START: 11 maj 2015 |SLUT: 7 augusti 2015

Välkommen till Stenbolagets och Vi i Villas lilla byggprojekttävling! Här kan du tävla om fina priser på ett totalt värde av 5000 kr i presentkort hos Stenbolaget. Det enda du behöver göra är att ladda upp en bild på något som du har byggt eller skapat av sten, i trädgården och som du är extra stolt över. Kanske har du stenbelagt altanen eller byggt en damm? Passa på att tävla med en bild på det du byggt! 

Tävlingen pågår till och med 7 augusti. Vinnarna utses av juryn som består av Maria Sognefors, chefredaktör Vi i Villa, Björn Christiernsson, bygg- och fixarexpert Vi i Villa och Daniel Rydhag försäljningschef Stenbolaget.   

Så tävlar du:

1. Logga in och ladda upp din bild här nedanför. Du behöver vara inloggad för att kunna göra det, men det kostar ingenting att bli medlem och du blir det enkelt här.
2. Skriv en kort beskrivning av bilden.
3. Håll tummarna för att just din bild får många röster. Juryn har sista ordet och avgör tävlingen men tar givetvis hänsyn till rösterna.
Här hittar du Vi i Villas tävlingsvillkor

Det här kan du vinna:

1:a pris 5000 kr i presentkort hos Stenbolaget

2:a pris 3000 kr i presentkort hos Stenbolaget

För presentkorten får du handla vad du vill hos Stenbolaget.

Sortera på:
0 röster

Plats för meditation

Vi bor på ett berg och jag ville göra något av den stora släta hällen som vetter mot sjön. Det blev en stenlabyrint av natursten som barnen hjälpte mig...

0 röster

Köksgången

Vi har gjort en gång av det vi hade hemma, bara några kullerstenar behövdes! Den blev jättebra tycker vi!

Av: WhoCan
1 röster

Odlingsområde

Ville ha ett vackert och samtidigt lättskött område där jag kunde odla grönsaker, blommor mm. Gjorde då denna rundel med gångar av vacker Ölandssten.

0 röster

Ny framsida

Vi tog bort gräsmattan, den ruttna slipersen och la mönstrad markbetong.

1 röster

Vägvisare

ETT SMYCKE I VÅR TRÄDGÅRD! En kompassros (diameter 70 cm) i granit som vilar på en bädd av marmorgrus. Detta hela lyfts upp av 2 lager med vinklad...

2 röster

blå altanen

Min uteplats ligger i norr läge och jag ledsnade på att trallen alltid var våt och hal, den låg också i markplan. Då tog jag mod till mig och byggde...

0 röster

Borttagning av trätrall

Trätrallen tas bort längs med hela södersidan. Ett digert jobb!

0 röster

Trädäck utmed södersidan

Vårt trädäck var ej mycket använt då det dels blev mycket varmt där och dels var stor insyn. Det var gammalt, stickigt och räcket började ruttna.

0 röster

Perennterasser med stenmurar

Vi hade tidigare en slipersmur, som till slut murknade och föll sönder. Nu är vi nöjda med terassmurar i knäcksten. Särskilt bra blev det med krönstenar...

2 röster

Kantsten och mur

En tidigare tråkig del av trädgården är nu en mysig plats att sitta och filosofera.

1 röster

Blommor och Sten

Har skapat en kurvig kombination av blomrabatter och stemnur i tre olika nivåer på entresidan till vårt radhus

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons