Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Dreamgardens

Dreamgardens handelsträdgård har som ambition att leverera buskar, träd, rosor, och diverse andra växter i toppkvalité till hela Sverige. Oavsett om du går i tankar att skaffa trädgården du länge har drömt om, eller bara vill piffa upp balkonglådorna med nya i ögonfallande exotiska växter så kan vi hjälpa dig.

Dreamgardens

Din handelsträdgård på nätet med det stora utbudet

Hos Dreamgardens handelsträdgård online hittar du de flesta trädgårdväxter du kan önska dig när du ska planera- och anlägga din trädgård. Låt dig inspireras av Dreamgardens trädgårdskatalog online med det breda sortimentet av trädgårdsväxter som bärbuskar, häckväxter, perenner, hortensia, rosor, buskar och träd. Här finns trädgårdsväxter för alla smaker och för alla växtförhållanden. Nyheter för i år är guldalm och svart aronia. Dreamgardens handelsträdgård online har också ett stort utbud av trädgårdsprodukter inom bevattning som bevattningsslangar och andra tillbehör. Alla våra växter och trädgårdsvaror har alltid mycket fördelaktiga priser, vilket framgår i vår trädgårdskatalog på nätet.

Handla tryggt, snabbt och säkert i vår handelsträdgård online

Som kund hos Dreamgardens handelsträdgård online handlar du snabbt och smidigt dina trädgårdsprodukter direkt framför datorn och får sedan samtliga varor hemlevererade inom tre veckor från beställningsdatum. Du sparar därmed tid och slipper krånglet att själv transportera hem dina växter och andra trädgårdsprodukter. Dreamgardens säkerställer leveransen av våra produkter genom att vi själva ser till att dina trädgårdsvaror och växter transporteras direkt till din dörr eller så nära din adress som möjligt med våra egna transportmedel. Förutom ett stort urval av växter, träd och blommor tillhandahåller vi trädgårdsutrustning, växthus, jord och diverse tillbehör. Allt du kan tänkas behöva på vägen till din drömträdgård finns i vår handelsträdgård på nätet. Tillsammans hjälps vi åt att planera vilka blommor, träd och buskar som passar din trädgård bäst. På Dreamgardens hjälper vi dig med engagemang och inspiration, och tillsammans kommer vi fram till vad du behöver i din trädgård för att få drömmen att slå in!

Dreamgardens
Adress: Slottsgatan 19 B | 592 30 Vadstena
Telefon: 08-53332323
E-post:
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons