Foto: Giphy.com

Djur som får massage

Djur

Det finns bara en sak som är bättre än att få nacken masserad – nämligen att se sina fyrbenta vänner få samma behandling!

Annons

1. Chiuauan Chico inleder morgonen med asienbörsen och nackmassage.

 

2. Igelkotten Igor taggar ner med en redig bålmassage.

 

3. Huskyvalpen Hero får hjälp att hanter växtvärken med djupgående tass-pressure. 

 

4. Katten Kissie får hjälp med sin sträckning.

 

Annons

5. Mopsen Mindy går regelbundet på behandling för sin onda rygg.

 

6. Taxen Trinity uppskattar alltid ett bra spa-paket.

 

7. Ugglan Umberto bangar inte lite pannmassage.

 

8. Kissen Konrad har haft känningar i svanskotan i många år, men tycker att det lättar upp efter ett besök hos Pang i pälsen på Östermalm.

 

9. Valpen Viggo är inte mycket för leksaker, men tycker att den senaste presenten har sina fördelar.

 

10. Bävern Benny, som eventuellt är av annan härkomst, vet hur han ska få besökarna att klia honom där han inte kommer åt.

 

11. Golden retrivern Goldy har som så många andra av hennes ras höftproblem, men tycker att det blir bättre när hon får lite kattupunktur.

 

12. Huskien Helen tycker att livet blir lite skönare när hon får en omgång av den klassiska huvudkliaren. Och det kan man ju verkligen förstå!

13. Rasblandningen Rut blir så trött i päls och ansikte efter en heldag framför Kunskapskanalen, men det råder matte snabbt bot på.

07 november 2017
 
Annons
Mer om Djur

Så pimpar du kaninburen

Djur Även om själva innehållet är urgulligt, så är ofta kaninburen riktigt trist att kolla på. Men det finns hopp! Inspireras av dessa coola burar för kaniner, hamstrar och marsvin och ge din sötnos en lyxigare tillvaro.

12 anledningar till varför vi älskar hundar

Djur En hund är inte vilket husdjur som helst, det är en livskamrat som ger dig kärlek och många skratt. Här är 12 anledningar till varför vi på redaktionen...

Medlems-
innehåll

Katter och kyla – allt du behöver tänka på

Djur Vad ska man tänka på om man har en katt och det är vinter? Här är veterinärens bästa tips som håller din katt varm under kyliga dagar.

Vildsvin i trädgården – ett problem för villaägare

Djur Har din trädgård blivit förstörd av vildsvin? Vi frågar biologen Per Bengtson om sina bästa tips för att bli av med vildsvin i trädgården. 

Koppar stoppar mördarsniglarna

Djur Efter regn kommer solsken – och sniglar. Har du sett en mördarsnigel i din trädgård ser du snart fler. I England har man forskat fram ett nytt sätt att...

Okänt bett kan vara fågelloppa

Djur Har du fått ett bett av något, men du vet inte av vad? Då kan det vara en fågelloppa som varit i farten. Ett skadedjur som blir allt vanligare i villan.

Glöm inte djuren på semestern

Djur I semestertider är det många som lämnar husdjuren hemma. Katter är värst drabbade. Har du ovanligt många katter som ränner i rabatten nu kan det bero på att ägaren tagit semester och lämnat vissa familjemedlemmar hemma.

Bjud in till fest

Djur Att göra lite fint fågelgodis att pryda trädgården med och bjuda fåglarna på, är ett enkelt och roligt pyssel. Och något som garanterat blir uppskattat!

Så slipper du sniglar

Djur De är aktiva när dagstemperaturen är minst 8-10 grader. De visar sig vid mulet och småregnigt väder. Och på natten. Trädgårdens fiende snigeln blir...