Annons
I samarbete med Avancerad Trädfällning i Nora

Avancerad Trädfällning i Nora AB

Avancerad Trädfällning i Nora AB är ett arboristbolag som är verksamt i Örebro och arbetar för både företagskunder och privatpersoner. Några återkommande kunder är Trafikverket, Örebro kommun, Norrporten.

Avancerad Trädfällning i Nora AB

Jag som äger och driver Avancerad Trädfällning i Nora AB heter David Cross. Jag kom till Sverige från Skottland för 10 år sedan och har jobbat med trädfällning och trädvård här sedan dess. Till en början inom skogsbruket och senare åt Trafikverket med trädsäkring av järnvägen.

Jag bosatte mig i Örebro 2012 och startade samtidigt Avancerad Trädfällning i Nora AB. Jag ville utveckla företaget till att även kunna hjälpa privatpersoner och företag med deras trädvård.

Idag utgår vi från Pilängen i Örebro där vi har garage och verkstad, som vi hyr av Bemålyft. Vi samarbetar även med dem vid bortforsling av ris och stamdelar från fällningsarbeten.

De arborister vi jobbar med har många års erfarenhet av skötsel av träd i bebyggda miljöer. Vi är ett glatt team som har vårt jobb som en livsstil och du kan alltid känna dig trygg när du anlitar oss!

Avancerad Trädfällning i Nora AB
Adress: Krangatan 2, 702 27 Örebro
Telefon: 070-210 65 12
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons