Växthus, det kombinerade uterummet
Växthus, det kombinerade uterummet Foto: Skånska Byggvaror samt Classicum

Vi i Villa gillar – 11 snygga växthus

Trädgård

Går du i växthusdrömmar nu när våren är på ingång? Det finns många fina att välja mellan – inspireras av våra 11 favoriter här.          

Annons
 • Orangeriet

  I det kombinerade uterummet med fyra öppningsbara fönster och en yta på 21,5 m2 kan du odla dina favoriter. Välj mellan färgerna aluminium eller svart. Pris cirka 51 495 kr. 

  Skånska Byggvaror

 • Designa själv

  Växthuspaketet du designar själv. Finns i fler olika storlekar och personliga tillval. Pris från 17 096 kr. 

  Willab Garden

 • Väggmonterat växthus

  Njut av växthuset redan under tidig vår när solens strålar snabbt värmer upp det glasade uterummet. Pris från 15 395 kr. 

  Classicum

 • Stomme av trä

  Växthuset tillverkat i Kanadensisk röd ceder med 6 manuella väggventiler och dubbeldörrar som kan förlängas efter önskemål. Pris från 188 961 kr. 

  Vansta Trädgård

 • Det moderna växthuset

  Ett fristående och modernt växthus med ett smart tak som ger en bra höjd i hela huset. Pris 49 902 kr.

  Glashusen

 • Det stora uterummet

  Det stora uterummet med en underhållsfri aluminiumstomme av hög kvalitet. Välj mellan olika färger. Pris från 53 995 kr. 

  Classicum

 • Huset med den böjda taklinjen

  Det lilla växthuset som passar lika bra bredvid funkishuset som det moderna. Pris från 50 103 kr. 

  Vansta Trädgård

 • Det prisvärda

  Med en dörr som löper friktionsfritt, 2 ventilationsfönster och med en bra takfotshöjd, är detta ett prisvärt alternativ. Pris cirka 11 395 kr. 

  Skånska Byggvaror

 • Kombinerat uterum

  Proffsväxthuset för krävande växthusentusiaster eller för dig som vill kombinera odling med lusthus. Pris från 21 596 kr.

  Willab Garden

 • Huset för odlaren

   

  Odlingsfantasten kommer lätt in med skottkärran i växthuset då det inte finns någon tröskel att ta sig över. Pris från 14 595 kr. 

  Skånska Byggvaror

 • Stomme av röd ceder

  Med ett tak av obrutna glaspartier, en stomme av tåligt cederträ och aluminium som extraskydd får du ett hållbart växthus med en snygg design. Pris från 61 930 kr. 

  Vansta Trädgård       

Visa allt innehåll
06 mars 2017
 
Annons
Mer om Trädgård

Så håller du rådjuren borta

Trädgård Rådjur må vara graciösa, vackra djur som är fina att se på – men också riktiga plågoandar för din trädgård och växtliv. Det finns en uppsjö av produkter som sägs vara bra för att hålla bort de fyrbenta växtätarna, men långt ifrån alla har bevislig effekt. Vi i Villa bestämde sig för att ta reda på hur det egentligen ligger till.

13 vackra marktäckare

Trädgård Gör trädgården vackrare och motverka ogräs med hjälp av marktäckare. Här är 13 favoriter att välja på!

Tips för dig som vill mata fåglarna

Trädgård Här är tipsen som får dig att lyckas med fågelmatningen – som hur du ska placera fågelmataren rätt och vilken sorts fågelmat du ska välja.

Medlems-
innehåll

VIDEO: 4 tips mot insekter och djur i trädgården

Trädgård Har du problem med insekter och djur i trädgården? Mördarsniglar, rådjur, myror och grannkatten som smyger över och kissar i trädgårdslandet – här är 4 smarta tips som råder bot på problemet. 

Utrota mördarsniglar – läsarnas bästa tips

Trädgård Sax, salt eller kaffesump – knepen är många för att slippa mördarsniglar i trädgården. Här är Vi i Villa-läsarnas bästa tips för att utrota mördarsnigla...

10 supersmarta trädgårdsknep

Trädgård Bli av med mördarsniglar, skydda plantorna mot vind eller tips för att lyckas med planteringen. Här är 10 otroligt smarta trädgårdsknep!

Fästingsjukdomarna du inte vill drabbas av i sommar

Trädgård Visste du att 30 procent av alla fästingar bär på Borrelia? Eller att en tredjedel av alla människor som drabbas av TBE aldrig blir helt återställda? Vi ger dig tips på hur du bäst skyddar dig mot fästingsjukdomarna.

Biodling - en rolig hobby

Trädgård Drömmer du om ett husdjur som både räddar världen och fixar fikat? Mary Kurling och Mikael Jerkesjö gjorde slag i saken och skaffade 120 000 bin. Så...

(Avslutad) Trädgårdsquiz: Vad kan du om trädgård?

Trädgård Vilken krydda ska man använda för att bli av med myror i trädgården, hur ser en mördarsnigel ut och hur många växtzoner har vi i Sverige? Gör vårt quiz...