Växthus, det kombinerade uterummet
Växthus, det kombinerade uterummet Foto: Skånska Byggvaror samt Classicum

Vi i Villa gillar – 11 snygga växthus

Trädgård

Går du i växthusdrömmar nu när våren är på ingång? Det finns många fina att välja mellan – inspireras av våra 11 favoriter här.          

Annons
 • Orangeriet

  I det kombinerade uterummet med fyra öppningsbara fönster och en yta på 21,5 m2 kan du odla dina favoriter. Välj mellan färgerna aluminium eller svart. Pris cirka 51 495 kr. 

  Skånska Byggvaror

 • Designa själv

  Växthuspaketet du designar själv. Finns i fler olika storlekar och personliga tillval. Pris från 17 096 kr. 

  Willab Garden

 • Väggmonterat växthus

  Njut av växthuset redan under tidig vår när solens strålar snabbt värmer upp det glasade uterummet. Pris från 15 395 kr. 

  Classicum

 • Stomme av trä

  Växthuset tillverkat i Kanadensisk röd ceder med 6 manuella väggventiler och dubbeldörrar som kan förlängas efter önskemål. Pris från 188 961 kr. 

  Vansta Trädgård

 • Det moderna växthuset

  Ett fristående och modernt växthus med ett smart tak som ger en bra höjd i hela huset. Pris 49 902 kr.

  Glashusen

 • Det stora uterummet

  Det stora uterummet med en underhållsfri aluminiumstomme av hög kvalitet. Välj mellan olika färger. Pris från 53 995 kr. 

  Classicum

 • Huset med den böjda taklinjen

  Det lilla växthuset som passar lika bra bredvid funkishuset som det moderna. Pris från 50 103 kr. 

  Vansta Trädgård

 • Det prisvärda

  Med en dörr som löper friktionsfritt, 2 ventilationsfönster och med en bra takfotshöjd, är detta ett prisvärt alternativ. Pris cirka 11 395 kr. 

  Skånska Byggvaror

 • Kombinerat uterum

  Proffsväxthuset för krävande växthusentusiaster eller för dig som vill kombinera odling med lusthus. Pris från 21 596 kr.

  Willab Garden

 • Huset för odlaren

   

  Odlingsfantasten kommer lätt in med skottkärran i växthuset då det inte finns någon tröskel att ta sig över. Pris från 14 595 kr. 

  Skånska Byggvaror

 • Stomme av röd ceder

  Med ett tak av obrutna glaspartier, en stomme av tåligt cederträ och aluminium som extraskydd får du ett hållbart växthus med en snygg design. Pris från 61 930 kr. 

  Vansta Trädgård       

Visa allt innehåll
06 mars 2017
 
Annons
Mer om Trädgård

"Vår problemtomt blev ett paradis"

Trädgård Sigun och Bo Eriksson på Hisingen i Göteborg har förvandlat sin karga, branta tomt till en underskön trädgård med japansk känsla. Här är deras bästa tips för dig som har en utmanande tomt. 

Så eldar du säkert i trädgården

Trädgård Majmånad är en av årets mest branddrabbade månader enligt statistisk från Trygg-Hansa. Här är allt du behöver tänka på när du eldar i trädgården.

Med rätt jord lyckas du i trädgården

Trädgård Vad är hemligheten bakom en vacker trädgård? Trädgårdsexperten Elisabeth Svalin Gunnarsson vet hur du ska göra för att nå ett lyckat resultat med dina...

Vinnare Stenbolagets byggprojekttävling

Trädgård Här är de lyckliga vinnarna i Stenbolagets byggprojekttävling.

Hon är Sveriges bästa granne!

Trädgård Villapanelen fick svara på frågan vem de helst av allt vill bo granne med. Kan du gissa vem som blev utsedd till Sveriges bästa granne?

Sveriges värsta granne

Trädgård Hon har blivit utsedd till Sveriges värsta granne av Villapanelen. Här är topp 10 de personer vi minst av allt vill bo bredvid.

Guide: Anlägg en gång i trädgården

Trädgård Så här lätt anlägger du en fin gång av stora stenar i din trädgård. 

10 Ikea-hacks för trädgården

Trädgård Förvandla din Ikea-möbel till något unikt att piffa upp trädgården med! Vi i VIlla har samlat 10 stycken härliga Ikea-hacks att inspireras av.

Värsta grannfejderna

Trädgård Sopberg på tomten, fällor i trädgården och rivna hus. Du kanske trodde din granne var hemsk, men det finns dem som har det värre! Här är de sju värsta...