Annons

Vi i Villas tjänstetorg

Här samlar vi olika servicetjänster för dig som bor i villa. Letar du hantverkare till renovering, bra takläggare som kan hjälpa dig att lägga nytt tak, företag som kan hjälpa dig att bygga ett uterum, renovera badrummet eller kanske byta fönster? Här hittar du Vi i Villas väl utvalda samarbetspartners och deras tjänster inom såväl bygg, VVS, städ och trädgård.

 

Många erbjuder dig tjänster med ROT och RUT. Ta del av de fördelaktiga priserna våra leverantörer har att erbjuda inom olika tjänster ­– allt för dig som läsare av Vi i Villa.

 

De av Vi i Villas ”godkända” serviceföretag kommer att markeras med ett sigill skapat av Vi i Villa och Bisnode. Vår definition på ”godkänd” är rating A eller högre i Bisnodes ratingresiger. Viss förskjutning kan förekomma.

 

Bra hantverkare och servicetjänster till hem och trädgård

Med livet i villa följer även ständigt underhåll, kanske i form av renovering eller bara för att piffa upp ditt hem med något nytt – som nytt kakel i köket eller kanske nytt golv. Kanske ska du anlägga och planera en ny trädgård eller behöver hyra in hjälp för att ta hand om din trädgård, som att hyra in någon som kan beskära träd och buskar när det behövs, istället för att göra jobbet själv.

Eller kanske har ditt hus ett tak som gjort sitt och behöver byta takpannor, en fasad som börjat flaga och behöver målas eller kanske putsas? Det finns mycket att tänka på när du ska renovera eller underhålla ditt hus, men det finns mycket hjälp av få i form av allt från expertråd till hjälp med enbart delar av bygget till helentreprenad – oavsett om du ska renovera badrummet, slipa golvet eller bara ett mindre projekt, som att måla om barnens rum.

 

Tjänster för ett enklare husliv

Många villaägare är duktiga gör-det-självare, men ibland behöver man ta sig an projekt som man inte riktigt rår på, och som en hantverkare bör göra. Då kan det ibland vara svårt att hitta rätt i djungeln av regler, hantverkare och tjänster som finns att tillgå. Oavsett vilket ditt nästa husprojekt är kan Vi i Villa hjälpa dig att hitta både den rådgivning och de tjänster som du söker.  I Vi i Villas tjänstetorg hittar du våra samarbetsföretag inom allt från trädgård till snickeri, måleri, fönster, vvs, takläggning, uppvärmning, trädgård och mycket mer.

 

Här kan du också hitta våra utvalda samarbetspartners inom resor och tjänster som matkasse direkt hem till dörren – allt för att göra ditt liv i villa lite enklare.

 

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Inga träffar
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons