Annons

Vi i Villas tjänstetorg

Här samlar vi olika servicetjänster för dig som bor i villa. Letar du hantverkare till renovering, bra takläggare som kan hjälpa dig att lägga nytt tak, företag som kan hjälpa dig att bygga ett uterum, renovera badrummet eller kanske byta fönster? Här hittar du Vi i Villas väl utvalda samarbetspartners och deras tjänster inom såväl bygg, VVS, städ och trädgård.

 

Många erbjuder dig tjänster med ROT och RUT. Ta del av de fördelaktiga priserna våra leverantörer har att erbjuda inom olika tjänster ­– allt för dig som läsare av Vi i Villa.

 

De av Vi i Villas ”godkända” serviceföretag kommer att markeras med ett sigill skapat av Vi i Villa och Bisnode. Vår definition på ”godkänd” är rating A eller högre i Bisnodes ratingresiger. Viss förskjutning kan förekomma.

 

Bra hantverkare och servicetjänster till hem och trädgård

Med livet i villa följer även ständigt underhåll, kanske i form av renovering eller bara för att piffa upp ditt hem med något nytt – som nytt kakel i köket eller kanske nytt golv. Kanske ska du anlägga och planera en ny trädgård eller behöver hyra in hjälp för att ta hand om din trädgård, som att hyra in någon som kan beskära träd och buskar när det behövs, istället för att göra jobbet själv.

Eller kanske har ditt hus ett tak som gjort sitt och behöver byta takpannor, en fasad som börjat flaga och behöver målas eller kanske putsas? Det finns mycket att tänka på när du ska renovera eller underhålla ditt hus, men det finns mycket hjälp av få i form av allt från expertråd till hjälp med enbart delar av bygget till helentreprenad – oavsett om du ska renovera badrummet, slipa golvet eller bara ett mindre projekt, som att måla om barnens rum.

 

Tjänster för ett enklare husliv

Många villaägare är duktiga gör-det-självare, men ibland behöver man ta sig an projekt som man inte riktigt rår på, och som en hantverkare bör göra. Då kan det ibland vara svårt att hitta rätt i djungeln av regler, hantverkare och tjänster som finns att tillgå. Oavsett vilket ditt nästa husprojekt är kan Vi i Villa hjälpa dig att hitta både den rådgivning och de tjänster som du söker.  I Vi i Villas tjänstetorg hittar du våra samarbetsföretag inom allt från trädgård till snickeri, måleri, fönster, vvs, takläggning, uppvärmning, trädgård och mycket mer.

 

Här kan du också hitta våra utvalda samarbetspartners inom resor och tjänster som matkasse direkt hem till dörren – allt för att göra ditt liv i villa lite enklare.

 

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Inga träffar
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons