I samarbete med Refunder

(Avslutad) Vinn en kryssning med Birka Cruises från Stockholm

Tävlingar

Nu kan du bli en av 1000 personer som vinner en kryssning med Birka Cruises!

Såhär gör du:

1) Registrera dig som medlem på Refunder via denna länk. Klicka på knappen "Tävla och gå med"

2) Skriv en kort motivering i fältet som syns efter du klickat på knappen "Tävla och gå med". Motivera och skriv vad du helst skulle göra på kryssningen om du vinner.

Detta vinner du:

En kryssning med Birka Cruises, 2-4 bäddshytt kategori Cabin Standard. Avresa söndag-torsdag under perioden feb – 31/5 2018. Minst en måltid måste förbokas per person. T.ex. frukost för 120 kr. Transfer ingår ej. Båten avgår från Stadsgårdsterminalen i Stockholm ca kl 18. Åldersgräns 23 år. Värde ca 400 kr. Vinnarna får ett mail med länk till bokningssidan hos Birka Cruises.

Tävlingen pågår till den 15:e mars 2018.

Annons

Om Refunder

Att få pengar tillbaka på dina onlineköp är inga konstigheter och det blir extra roligt att shoppa då.

Det är gratis att vara med i Refunder och när du handlar via oss ser vi sedan till att du får pengar tillbaka när du handlar hos någon av de 770 anslutna butikerna som t ex CDON.COM, Ellos, Zalando, Hotels.com, Gymgrossisten.com och många fler.

Och förresten - det spelar ingen roll om butiken har REA eller andra erbjudanden, du får pengar tillbaka utöver det - bra va!

Nu har Refunder ett extra erbjudande till dig, utöver tävlingen, som ännu inte blivit medlem. När du signar upp dig gratis via denna sida får du även 50 kr insatt på ditt Refunder-konto när du gör ditt första köp. Dina 50 kr och din återbäring sätts in på ditt Refunderkonto som du kan flytta över till ditt bank- eller PayPalkonto efter att du samlat ihop 100 kr i återbäring. Erbjudandet om 50 kr extra gäller i en vecka från att du blev medlem.


PS: Genom att du deltar i tävlingen får du också gratis tillgång till Vi i Villas medlemsklubb Vi i Villa-klubben.

21 februari 2018
Annons
Mer om Tävlingar

Vinnarna i julkalendern 2017

Tävlingar Stort grattis till alla vinnare i årets adventskalender och julkalender!

Vinn ett spapaket för två på Hooks Herrgård!

Tävlingar Nu har du chansen att tävla om två spapaket på Hooks Herrgård för två personer. I vinsten ingår ett spapaket för ett dygn med tillgång till spa och...

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Vinn barnboken Puck lär sig cykla

Tävlingar Knäpp hjälmen och börja trampa – det är dags att lära sig cykla. Nu kan du vinna barnboken Puck lär sig cykla, som riktar sig både till den som ska...

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Vinn boken Grilla grönt

Tävlingar Allt fler lägger grönt på grillen, men det är lätt att fastna i gamla hjulspår. Nu har du chansen att vinna boken Grilla grönt och få ny inspiration inför våren och sommarens grillning.

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Vinn ett presentkort hos Bookbeat

Tävlingar Sugen på att ta del av tiotusentals boktitlar? Nu har du chansen att vinna ett presentkort med tre månaders fri lyssning hos Bookbeat. Ny chans varje...

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Bli expert på byggnadsvård

Tävlingar Nu har du som medlem i Vi i villa-klubben chans att vinna boken Bevare mig väl! Fem fall för byggnadsvård av Göran Gudmundsson.

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Sommartidstävling – vinn en blender från Smeg och Elon

Tävlingar Sommartid och ljusare kvällar! Nu har du chans att vinna en blender från Smeg och Elon. 

(Avslutad) Vinn ett presentkort hos Bookbeat

Tävlingar Sugen på att ta del av tiotusentals boktitlar? Nu har du chansen att vinna ett presentkort med tre månaders fri lyssning hos Bookbeat. Ny chans varje...

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Vinn Liane Moriartys senaste bok

Tävlingar Nu har du som medlem i Vi i Villa-klubben chans att vinna boken En annan Alice av Liane Moriarty.