Annons
Har du Sveriges härligaste hund där hemma?
Har du Sveriges härligaste hund där hemma? Foto: Istockphoto
Har du Sveriges härligaste villavovve? Tävla om hundmat värde 3000 kr!
START: 25 januari 2016 |SLUT: 21 februari 2016

Har du Sveriges härligaste, sötaste eller kanske knasigaste villavovve där hemma? Ladda upp en bild på din hund och var med och tävla om 10 generösa presentkort från Royal Canin!

 

Så tävlar du:

Ladda upp en bild på din hund här i fototävlingen. Du kan välja att vara inloggad som medlem för att tävla (det är gratis och du blir det enkelt här), logga in via Facebook eller att tävla som gäst. 

OBS! På grund av tekniska problem med röstningsfunktionen kommer vinnarna att utses helt och hållet av juryn, som består av Vi i Villas redaktion.

Vi i Villas tävlingsvillkor hittar du här.Tävlingen pågår till och med den 21 februari 2016 och vinnaren kommer att presenteras här i början på vecka 9.

 

 

Du kan vinna:

1:a pris: 3000 kr i presentkort hos Royal Canin
2:a pris: 500 kr i presentkort hos Royal Canin
3-6:e pris: 300 kr i presentkort hos Royal Canin
7-10:e pris: 200 kr i presentkort hos Royal Canin
Sortera på:
1 röster

Kärlek

Kärleken mellan hund och barn är fantastiskt fin.

Av: Ola Andersson
3 röster

Rodesian Ridgeback Pommac

Min underbara 10 månaders valp Pommac som jag hämtade från Oslo. Han är min glädjestråle. Så intelligent och rolig. Han är min livskamrat. Trots att...

1 röster

Vinterbus

Våran härliga Leonberger Norton älskar när det är kallt och snö.

Av: Ingegerd Söderlun...
0 röster

Lekfulla Bamse

Det bästa Bamse vet är att leka i trädgården!

Av: Robert Jakobsson
0 röster

Dogbox

Jag heter Pirelli och har ett eget vin som Husse och Matte tycker om . När husse tänder grillen hämtar jag boxen.

Av: Erika Wallin
0 röster

Tures kärlekskram

Min hund Ture hittade en docka och vårdade den med omsorg

Av: Linda Hallum
0 röster

Glittra, Sot & Madde

Denna söta trio (som sorgligt nog reducerades till två förra året då Glittra vandrade över regnbågsbron..) går också under benämningen "sheltieprinsesso...

Av: Linda Hallum
0 röster

Glittra, Sot & Madde

Denna söta trio (som sorgligt nog reducerades till två förra året då Glittra vandrade över regnbågsbron..) går också under benämningen "sheltieprinsesso...

Av: Linda Hallum
0 röster

Madde

4-åriga sheltien Madde är inte bara vacker, hon är en duktig agilityhund också! För tillfället lever denna galenpanna dock ett lite lugnare "Svensson-hu...

Av: Sirpa tytärniemi
0 röster

Min blomrabatt

"Hur ska jag hinna med att rensa allt ogräs här?"

Av: Sirpa tytärniemi
0 röster

Whisky väntar på påsken

"Åååh snart är det påsk och då får man gå påskkärring och tigga hundgodis!!"

1 röster

Malte gillar snö!

Vår hund Malte älskar att leka i snön! Han far som en plogbil genom landskapet och snön yr!

Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons