I samarbete med Hus & Hem

(Avslutad) Tävla i Villaquizzet – vinn en helårsprenumeration på Hus & Hem!

Tävlingar

Sätt dina kunskaper om inredning på prov för chansen att vinna en helårsprenumeration på inredningstidningen Hus & Hem, värde 749 kr. Fem personer vinner varsin prenumeration.

Tävla här:

 

Annons

Så tävlar du:

Registrera dina uppgifter och svara på de tio frågorna i tävlingsmodulen ovan. Observera dock att du, när du registrerar dig, godkänner att bli medlem i Vi i Villa-klubben. Det är gratis hela år 2017 och övergår inte i ett betalmedlemskap därefter. Läs mer om klubben här. Du godkänner även att vi skickar våra nyhetsbrev till dig. Mer om Vi i Villas tävlingsvillkor och policy hittar du här.

Tävlingen avslutas den 24/10. Vi i Villa kontaktar då de tio med högst poäng som sedan får motivera varför just de ska vinna. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

Du kan vinna:

Fem personer vinner varsin helårsprenumeration på Hus & Hem, värde 749 kr/st.


Om Hus & Hem:

Hus & Hem är tidningen för dig som älskar inredning och som inte kan få nog av bra shoppingtips till hemmet. Men en prenumeration på denna tidning har du allt som du behöver. Hus & Hem är en stilsäker guide till en vackert och välkomnade hem. Tidningen har alltid uppskattats av många då den inriktar sig på hemma-hos reportage med riktiga människor bakom hemmen. Här frontas inga kulisser eller ouppnåeliga drömhem. Tidningen ger dig rätt verktyg för att göra ditt eget hem till en dröm. 

www.hemtrevligt.se/husohem

 

Vinnare:

Olle Johansson
Maria Karlsson
Sara-Lisa Ludvigsson
Daniel Staberg
Sofia Skjöld

20 september 2017
Annons
Mer om Tävlingar

Vinnarna i julkalendern 2017

Tävlingar Stort grattis till alla vinnare i årets adventskalender och julkalender!

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Vinn barnboken Puck lär sig cykla

Tävlingar Knäpp hjälmen och börja trampa – det är dags att lära sig cykla. Nu kan du vinna barnboken Puck lär sig cykla, som riktar sig både till den som ska...

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Vinn boken Grilla grönt

Tävlingar Allt fler lägger grönt på grillen, men det är lätt att fastna i gamla hjulspår. Nu har du chansen att vinna boken Grilla grönt och få ny inspiration...

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Vinn ett presentkort hos Bookbeat

Tävlingar Sugen på att ta del av tiotusentals boktitlar? Nu har du chansen att vinna ett presentkort med tre månaders fri lyssning hos Bookbeat. Ny chans varje fredag hela våren.

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Bli expert på byggnadsvård

Tävlingar Nu har du som medlem i Vi i villa-klubben chans att vinna boken Bevare mig väl! Fem fall för byggnadsvård av Göran Gudmundsson.

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Sommartidstävling – vinn en blender från Smeg och Elon

Tävlingar Sommartid och ljusare kvällar! Nu har du chans att vinna en blender från Smeg och Elon.

(Avslutad) Vinn ett presentkort hos Bookbeat

Tävlingar Sugen på att ta del av tiotusentals boktitlar? Nu har du chansen att vinna ett presentkort med tre månaders fri lyssning hos Bookbeat. Ny chans varje fredag hela våren.

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Vinn Liane Moriartys senaste bok

Tävlingar Nu har du som medlem i Vi i Villa-klubben chans att vinna boken En annan Alice av Liane Moriarty.

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Vinn smakrik kokbok

Tävlingar Snabbt, gott och enkelt. Nu har du som medlem i Vi i villa-klubben chans att vinna kokboken Mycket smak av Jennie Walldén.