Annons
Vackraste villakatten – tävla med din egen kattbild!
START: 23 april 2015 |SLUT: 31 maj 2015

Nu vill vi se era söta, knasiga och härliga katter där ute i hemmen! Har du en fin bild på din katt som du vill dela med dig av, och samtidigt tävla om biobiljetter?

Ladda upp dina egna kattbilder

Ladda upp dina kattbilder här (du behöver vara inloggad för att kunna göra det – men det kostar ingenting att bli medlem och du blir det enkelt här).

Rösta på din kattfavorit

Rösta på dina favoriter bland alla härliga villakatter. Tävlingen pågår till och med den 31 maj 2015 och Vi i Villas redaktion utser 4 vinnare av de som fått flest röster.

Du kan vinna:

1:a pris: Rosa plastmatta Line, 70 x 200 cm, vändbar, värde 930 kr, från Strehög/Nylanders mattor.

2-4:e pris: 2 biobiljetter vardera.

 

Förstapris - plastmattan Line från Strehög.

 

Lycka till!

Sortera på:
1 röster

Så det kan gå..

Men kan inte alltid bli bra på kort..

0 röster

Slutkörd

Mitt liv som kattunge..

0 röster

Tittut!

1 röster

Wille

Wille njuter av vårens första varma solstrålar.

1 röster

Herr Maximus

Här sitter våran något egendomliga katt i dotterns gåstol och är nöjd med det dessutom :)

3 röster

Tussan vaktar örtagården

Min finna långhåriga Tussan älskar att var ute i trädgården. Här sitter hon bredvid den lilla örtagården. Hon ligger annars ofta i tujahäcken och spanar...

1 röster

Signe

Min Älskade Signe gick bort aldelles för tidigt, bara 1 år gammal. Här är hon i trädgården och bus

2 röster

Stressfritt

Sigrid ligger och tittar på svalorna som bygger bo vid taket

13 röster

Katten Alfons

Ett ord: LördagsMYS.

12 röster

Katten Alfons

Vår älskade lilla Maine coon kattunge som älskar att bli fotad. en otrolig charmig varelse!

14 röster

Katten Alfons

vår älskade maine coon kattunge agerar modell.

Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons