(Avslutad) Tävla i Stadskampen – vinn priser för över 100 000 kr!

Tävlingar

Ta chansen och testa dina villakunskaper när vi nu drar igång nya tävlingen Stadskampen! 23 olika företag från 23 olika regioner ställer upp med fina priser till ett totalt värde av över 100 000 kr. Bland priserna finns robotgräsklippare, kamin, takvård, hemstädning, presentkort, ytterdörrar och mycket mer.

I Stadskampen tävlar du om vem som är villasmartast med chansen att vinna fina priser från lokala företag. Bland vinsterna finns en robotgräsklippare, en kamin, takvård, hemstädning, presentkort, ytterdörrar och mycket mer. Ta chansen och tävla för din region!

För att tävla klickar du bara på den region du vill tävla för nedan och följer sedan instruktionerna på tävlingssidan. Du kan tävla för flera regioner och behöver inte tävla för den region du för närvarande bor i.

Observera att du måste fylla i dina uppgifter efter att du avslutat quizet för att registrera dig. När du registrerar dig godkänner du att bli medlem i Vi i Villa-klubben. Det är gratis hela år 2017 och övergår inte i ett betalmedlemskap därefter. Du godkänner även att vi skickar våra nyhetsbrev till dig. Mer om Vi i Villas tävlingsvillkor och policy hittar du här.

Tävlingen pågår till och med den 25/9.

10 augusti 2017
 
Annons
Mer om Tävlingar

Vinnarna i julkalendern 2017

Tävlingar Stort grattis till alla vinnare i årets adventskalender och julkalender!

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Vinn Petra Tungårdens bukett från Euroflorist

Tävlingar Gläd dig själv eller någon du håller kär på alla hjärtans dag. Nu kan du vinna Petra Tungårdens fina bukett till ett värde av 1 000 kronor från Euroflor...

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Vinn en roman

Tävlingar Nu har du som medlem i Vi i villa-klubben chans att vinna boken Louise av Mikaela Bley.

Medlems-
innehåll

Vinn ett presentkort hos Bookbeat

Tävlingar Sugen på att ta del av tiotusentals boktitlar? Nu har du chansen att vinna ett presentkort med tre månaders fri lyssning hos Bookbeat.

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Vinn en designad loungestol

Tävlingar Nu har du chansen att vinna den designade loungestolen i serien Konsthantverk från Hornbachs designprojekt.

Medlems-
innehåll

Vinn en ny spänningsroman

Tävlingar Nu har du som medlem i Vi i villa-klubben chans att vinna boken En äkta man av Dennis Lehane.

(Avslutad) Quiz: Kan du dina tv-serier?

Tävlingar Vad tycker Dale Cooper från Twin Peaks om att äta? Och vad heter huvudkaraktären i tv-serien 24? Gör vårt snabba quiz och tävla om två biobiljetter! 

Har du Sveriges härligaste villavovve? Tävla om hundmat värde 3000...

Tävlingar Har du Sveriges härligaste, sötaste eller kanske knasigaste villavovve där hemma? Ladda upp en bild på din hund och var med och tävla om 10 generösa...

I samarbete med Eon

(Avslutad) Vinn en elcykel från Eon, värde 18 500 kr!

Tävlingar Var med och tävla om en elcykel från energibolaget Eon! Svara rätt på frågan nedan och motivera varför just du bör bli ägare till en elcykel.