Annons
Vem älskar inte lussekatter – i dubbel bemärkelse!
Vem älskar inte lussekatter – i dubbel bemärkelse!
Tävla med en bild på din lussekatt!
START: 23 november 2015 |SLUT: 24 december 2015

Hur firar du och din katt jul? Nu vill vi se era härliga och juliga bilder på era katter och ert julfirande. Tävla om fina priser med din bästa bild!

 

Så tävlar du:

Ladda upp en julig bild på din katt nedan. Du kan välja att vara inloggad som medlem för att tävla (det är gratis och du blir det enkelt här), logga in via Facebook eller att tävla som gäst.

När du har tävlat – glöm inte att sprida vidare din genom att länka ditt tävlingsbidrag – bland de tävlingsbidrag som fått flest röster utser redaktionen sedan en vinnare av de 10 katter som fått flest röster. Vi i Villas tävlingsvillkor hittar du här.Tävlingen pågår till och med den 12 december 2015.

Glöm heller inte att rösta på dina egna favoritbidrag! 

 

Du kan vinna:

1:a pris: Espressokopp med fat ur serien "Lace by Lars Wallin" från Fyrklöver, en fleecefilt med blomstermönster, 130 x 170 cm, från Rusta, samt boken "Fixa julen - proffsens bästa tips för en lyckad jul", värde cirka 196 kr, Ica bokförlag. 

2:a pris: Fleecefilt med blomstermönster, 130 x 170 cm, från Rusta, samt boken "Hannus magiska jul", värde cirka 189 kr, Norstedts.

3:e pris: 2 st kökshanddukar från Indiska samt boken "Julens söta" av Jan Hedh, värde cirka 177 kr, Norstedts. 

Självklart vinner även din katt en liten överraskningspresent!

Sortera på:
Av: Felicia Olsson
5 röster

Sixten & Brådis stalledräng

Här är Sixten (1,5år) & Brådis (3år) som gör allt för att få en liten godbit! Matte & husse gav oss många godisar efter att vi fått ihop en någorlunda...

Av: Sofia Holm
1 röster

Celina trivs i granen.

Av: Clara Magnusson
11 röster

Hälsning från Stina

Stina önskar alla sina djurvänner och deras ägare en riktigt God Jul 🎄🎁

Av: Jenny Dahlgren
2 röster

Hera är redo för julen

Hera med sin julfluga :)

Av: Sara Andersson
2 röster

Harry 😍

Första julen för Harry och tomtarna är jätte roliga att leka med.

Av: Johanna Gidlöf
1 röster

Kosmos

God Jul önskar Kosmos!

Av: Anna Magnusson
6 röster

Lucky

Lillekatten i julrött band

Av: Sandra Shilling
15 röster

Angel firar jul

Angel kom till oss från Stockholms katthem. I år firar vi vår 9e jul ihop! ❤

Av: Jeanette Magne
24 röster

Lussekatter

Våra 2 döva katter får vara söta lussekatter på luciadagen

Av: Emma Lundgren
11 röster

Tomtemissar

Här är mina två guldkorn, Tjoffsan & Dexter. Vem kan motstå dessa två godingar och deras julanda? Alltid lika tacksam varje jul när jag har dem vid min...

Av: Anna Sahlgren
2 röster

Märtan

Årets julkort på lilla Märta

Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons