Fulast i Sverige 2012. Detta kök vann fototävlingen förra gången! Är det din bild som vinner denna gång?
Fulast i Sverige 2012. Detta kök vann fototävlingen förra gången! Är det din bild som vinner denna gång?

Har du Sveriges fulaste kök?

Tävlingar

Vinn vitvaror eller hushållsprodukter för upp till 25 000 kronor! Var med och tävla i vår stora fototävling!

Har du ett kök som har mycket att önska? Som du drömmer om att fräscha upp? Som har trista luckor eller uråldriga energislukande köksmaskiner. Eller kanske inga maskiner alls? Ännu en gång har du möjlighet att delta i vår stora fototävling och har denna gången chansen att vinna fantastiska vitvaror eller hushållsprodukter ur Elkedjans kökssortiment. Ladda upp ett riktigt bra foto på ditt fula kök på http://foto.viivilla.se.

Vi utser tre vinnare och första pris är ett presentkort från Elkedjan värt hela 25 000 kronor! Även en andra och tredje pristagare kommer att utses och belönas med presentkort på 15 000 kronor respektive 10 000 kronor. Du kan också vara med och rösta på vilket kök du själv tycker är fulast. Tävlingen avgörs av en jury bestående av personer från Vi i Villa och Elkedjan – men din röst är vägledande för arbetet! Tävlingen pågår från den 4 oktober till den 5 december. Vinnarna presenteras på www.viivilla.se och i Vi i Villa nummer 1, 2014.

Så här enkelt tävlar du:

Gå in på sidan http://foto.viivilla.se klicka på ”Sveriges fulaste kök 2013”.

Klicka på länken med symbolen ”Ladda upp bilder och registrera dig”. (Finns du redan registrerad på fotogallerierna använder du dessa tidigare registrerade uppgifter.)

Följ instruktionerna, ladda upp din bild och börja sedan rösta.

Du kan också tävla via mobilen på mfoto.viivilla.se

Vinsten:

Vinnaren belönas med ett presentkort från Elkedjan värt 25 000 kronor. Andra pristagaren vinner ett presentkort värt 15 000 kronor och tredjepristagaren får ett presentkort värt 10 000 kronor. Presentkorten löses in i närmaste Elkedjanbutik mot produkter i Elkedjans köks-sortiment, det vill säga vitvaror och hushållsprodukter. Se vidare www.elkedjan.se. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Annons
2 oktober 2013

1 Kommentarer

2017-04-20
LJ
0

Quiz: Vad kan du om halloween?

Har du koll på vem som har huvudrollen i höstens mest omtalade skräckfilm och när kultfilmen Halloween hade premiär? Gör vår snabba quiz och tävla om...

0

Quiz: Har du koll på rosor?

Vad kan du om rosor? Gör vår snabba quiz och tävla om två biobiljetter!

0

(Avslutad) Quiz: Hur väl kan du din kanelbulle?

Vad vet du om kanelbullar? Gör vår snabba quiz och tävla om två biobiljetter!

Medlems-
innehåll
Tävlingar
0

Vinn en miljövänlig matta från Jotex, värde 1 299 kr!

Vad sägs om att höstfixa barnrummet med en ny matta, gjord på återvunna PET-flaskor? Nu har du chansen att vinna mattan World, från Jotex.

I samarbete med Branäs

Tävla i Villaquizzet – vinn boende och liftkort i Branäs!

Sätt dina huskunskaper på prov för chansen att vinna boende i Mountain Lodge i Branäs för sex personer samt liftkort för två vuxna och två barn.

I samarbete med SCA

Tävla i Villaquizzet – vinn tre pallar kvalitetspellets!

Sätt dina kunskaper om uppvärmning på prov för chansen att vinna tre pallar Bionorrpellets från SCA, värde 6 378 kr.

I samarbete med Villa Långbers

Tävla i Villaquizzet – vinn en lyxig weekend!

Sätt dina huskunskaper på prov för chansen att vinna ett endygns weekendpaket för två personer på hotell Villa Långbers i Tällberg, värde 2 490 kr.

I samarbete med Flooré

Tävla i Villaquizzet – vinn ett golvvärmesystem!

Sätt dina kunskaper om golv och golvvärme på prov för chansen att vinna ett golvvärmesystem från Flooré, värde upp till 25 000 kr!

I samarbete med Hus & Hem

Tävla i Villaquizzet – vinn en helårsprenumeration på Hus & Hem!

Sätt dina kunskaper om inredning på prov för chansen att vinna en helårsprenumeration på inredningstidningen Hus Hem, värde 749 kr. Fem personer vinner...