Fulast i Sverige 2012. Detta kök vann fototävlingen förra gången! Är det din bild som vinner denna gång?
Fulast i Sverige 2012. Detta kök vann fototävlingen förra gången! Är det din bild som vinner denna gång?

Har du Sveriges fulaste kök?

Tävlingar

Vinn vitvaror eller hushållsprodukter för upp till 25 000 kronor! Var med och tävla i vår stora fototävling!

Har du ett kök som har mycket att önska? Som du drömmer om att fräscha upp? Som har trista luckor eller uråldriga energislukande köksmaskiner. Eller kanske inga maskiner alls? Ännu en gång har du möjlighet att delta i vår stora fototävling och har denna gången chansen att vinna fantastiska vitvaror eller hushållsprodukter ur Elkedjans kökssortiment. Ladda upp ett riktigt bra foto på ditt fula kök på http://foto.viivilla.se.

Vi utser tre vinnare och första pris är ett presentkort från Elkedjan värt hela 25 000 kronor! Även en andra och tredje pristagare kommer att utses och belönas med presentkort på 15 000 kronor respektive 10 000 kronor. Du kan också vara med och rösta på vilket kök du själv tycker är fulast. Tävlingen avgörs av en jury bestående av personer från Vi i Villa och Elkedjan – men din röst är vägledande för arbetet! Tävlingen pågår från den 4 oktober till den 5 december. Vinnarna presenteras på www.viivilla.se och i Vi i Villa nummer 1, 2014.

Så här enkelt tävlar du:

Gå in på sidan http://foto.viivilla.se klicka på ”Sveriges fulaste kök 2013”.

Klicka på länken med symbolen ”Ladda upp bilder och registrera dig”. (Finns du redan registrerad på fotogallerierna använder du dessa tidigare registrerade uppgifter.)

Följ instruktionerna, ladda upp din bild och börja sedan rösta.

Du kan också tävla via mobilen på mfoto.viivilla.se

Vinsten:

Vinnaren belönas med ett presentkort från Elkedjan värt 25 000 kronor. Andra pristagaren vinner ett presentkort värt 15 000 kronor och tredjepristagaren får ett presentkort värt 10 000 kronor. Presentkorten löses in i närmaste Elkedjanbutik mot produkter i Elkedjans köks-sortiment, det vill säga vitvaror och hushållsprodukter. Se vidare www.elkedjan.se. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

02 oktober 2013
 
Annons
Mer om Tävlingar
I samarbete med Refunder

Vinn en hotellcheck från Hotels.com!

Tävlingar Nu har du möjlighet att vinna ett presentkort på 5 000 kr från Hotels.com!

Medlems-
innehåll

Vinn boken "Älskade prylar"

Tävlingar Älskar du nostalgiprylar? Då ska du tävla om boken Älskade prylar! Här kan du läsa om de senaste 100 årens mest älskade prylar.

(Avslutad) Quiz: Kan du dina tv-serier?

Tävlingar Vad tycker Dale Cooper från Twin Peaks om att äta? Och vad heter huvudkaraktären i tv-serien 24? Gör vårt snabba quiz och tävla om två biobiljetter!

Vi i Villas julkalender 2017

Tävlingar Nu är det dags igen! Den 27/11 startar Vi i Villas adventskalender och den första december kör vi igång julkalendern. Tävla varje dag fram till jul och vinn priser värda över 150 000 kr!

Har du Sveriges härligaste villavovve? Tävla om hundmat värde 3000...

Tävlingar Har du Sveriges härligaste, sötaste eller kanske knasigaste villavovve där hemma? Ladda upp en bild på din hund och var med och tävla om 10 generösa...

I samarbete med Eon

(Avslutad) Vinn en elcykel från Eon, värde 18 500 kr!

Tävlingar Var med och tävla om en elcykel från energibolaget Eon! Svara rätt på frågan nedan och motivera varför just du bör bli ägare till en elcykel.

(Avslutad) Quiz: Vad kan du om halloween?

Tävlingar Har du koll på vem som har huvudrollen i höstens mest omtalade skräckfilm och när kultfilmen Halloween hade premiär? Gör vår snabba quiz och tävla om två biobiljetter! 

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Vinn en signerad bok av Björn Ranelid!

Tävlingar Älskar du författaren Björn Ranelid? Nu har du chansen att vinna en signerad bok av din favoritförfattare!

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Vinn en julpysselbok!

Tävlingar Sugen på att pyssla med barnen? I boken Kreativa Karins jul för barn finner du massvis med roliga och enkla julpyssel. Tävla om boken här.