Annons

Om Vi i Villa

Här kan du läsa mer om tidningen Vi i Villa och Viivilla.se.

Tidningen

Vi i Villa är Sveriges mest lästa tidning (källa: Orvesto 2015) och utkommer med tio nummer per år till samtliga villahushåll i Sverige. År 2016 firar tidningen 60 år, och har en upplaga på ca 2 150 778 exemplar. 
 
Vi i Villa är din tipsare i villavardagen. För dig som bor i hus och behöver information om underhåll och skötsel, men även inspirerande råd om heminredning och trädgård. Tidningen är gratis för landets alla villahushåll. 

 

Viivilla.se

På Viivilla.se hittar du det mesta som har anknytning till ditt villaboende, som hantverkare och de flesta butiker och leverantörer i branschen. Här samlas artiklar som publicerats i tidningen, men även fördjupningar, unika artiklar och komplement till saker som tas upp i tidningen.

Våra experter kan svara på dina frågor om sådant som rör villalivet och du kan diskutera med andra besökare och ladda upp egna bilder i vårt forum. På alla artiklar och expertsvar kan du skriva egna kommentarer. Sajten har cirka 120 000 unika besökare i veckan och nyhetsbrevet går varje vecka ut till över 400 000 prenumeranter.

I Tjänst- och produkttorget hittar du enkelt tjänster och produkter från företag över hela landet.

Välkommen till Vi i Villa!

Bästa hälsningar
Redaktionen

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons