Bli medlem i Villaklubben

Var med i tävlingar och quiz, få fina erbjudanden och rabatter till dig som villaägare samt diskutera i forumet – allt som krävs är att du blir medlem i Villaklubben. Det är dessutom gratis.

Som medlem i Villaklubben kan du bland annat vara med i tävlingar och quiz och får fina erbjudanden och rabatter från våra samarbetspartners och leverantörer. Du får även våra nyhetsutskick samt kan diskutera i forumet.

Du får även möjligheten att vara med i Villapanelen, som fyra gånger per år skickar ut en undersökning med villarelaterade frågor, där syftet är att vi ska lära oss mer om vad du som villaägare tycker – på så vis kan du vara med och påverka innehållet i tidningen. Läs mer om Villapanelen här.

 

Information för dig som vill bli medlem:

Det är gratis att bli medlem i Villaklubben.

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick.

För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Kryssa gärna i intresseområden du är intresserad av, så får du skräddarsydd information och erbjudanden om det du är intresserad av.

Du kan även ange ett alias som visas i stället för ditt för- och efternamn om du vill.

Våra nyhetsbrev och erbjudanden

Som medlem hos Vi i Villa får du bland annat våra nyhetsbrev och erbjudanden. Erbjudanden från Vi i Villa kommer från våra samarbetspartners inom allt från bygg till trädgård och inredning. Du kan även komma att mottaga marknadsföring för vin. Du kan när som helst avregistrera dig från ett specifikt utskick genom att klicka på länken i botten av mejlet.

Behandling av personuppgifter

All kundinformation såsom namn- och adressuppgifter m m lagras hos Bonnier AB som äger Vi i Villa. Genom att bli medlem samtycker du till att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer för samtal och sms-meddelanden och eventuella andra digitala adresser, får lagras och användas inom Bonnier för digitala tjänster, marknadsföring, samt för statistik- och analysändamål.

Uppgifter som du direkt eller indirekt lämnar genom att använda Bonniers digitala tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga kunduppgifter användas inom Bonnier för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig, samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.

Samtycket är giltigt till dess du själv säger upp det, och upphör inte om tjänsten inte nyttjas och samtycket är heller inte beroende av eventuella köp av produkter.

Du har rätt att återkalla samtycket vilket du gör genom att kontakta Bonnier via respektive bolags kundtjänst. För ytterligare information om behandling av personuppgifter, se www.kunddata.bonnier.se

 

Här kan du bli medlem i Villaklubben.