Annons

Bli medlem

Här kan du bli medlem i Vi i Villas medlemsklubb. Som medlem får du tillgång till mängder med bra erbjudanden och rabatter från våra leverantörer. Du kan också delta i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.  

Nya Vi i Villa-klubben lanseras våren 2017

Våren 2017 lanseras Vi i Villas nya, förbättrade medlemsklubb där medlemmarna får ta del av attraktiva erbjudanden på olika produkter och tjänster. På sikt kommer det även finnas möjlighet att få tillgång till experthjälp, exklusiva artiklar, intervjuer och videos, förhandsinbjudningar till event samt förtur till läsarresor.

Klubben kommer att lanseras under våren 2017, men du kan redan nu bli medlem genom att fylla i dina uppgifter nedan. Du kommer då att kunna ta del av fina välkomsterbjudanden så snart den nya klubben öppnat.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter. 

 

Logga in
Skapa nytt konto
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
Yrkestitel
Alias
Födelsedatum
Kön
   
no-image.png

Jag vill ha e-post om:

Välj intresseområden
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons