Annons

Produkter för dig som bor i villa

Här hittar du de senaste produkterna för dig som villaägare. Här kan du ta del av våra leverantörers nya smarta produkter och läsa mer om deras olika funktioner och användningsområden. Här hittar du också fina rabatterade priser och produkter som vi på Vi i Villa rekommenderar till våra medlemmar.

 

Olika produktval kan ibland kännas svårt och kan innebära ett långt velande och jämförelse av priser. Men behöver du tips på bra produkter och duktiga företag så kan du ta en titt på artiklarna och sajttipsen som finns nedan. I den här kategorin hittar du nämligen tips på olika leverantörer, du hittar även vissa produkttips och artiklar. Bland annat kan du läsa om framtidens förbränningstoalett, den nya generationens golv-, list och panelskruv. De olika företagen vi tipsar om har bland annat den bästa kollen när det kommer till garageportar och poolval.

 

Här listar våra samarbetspartners sina senaste produkter, nya trender och prisvärda köp för dig som villaägare – från tak till trädgård, fasad och vitvaror.

 

För dig som ska köpa pool

Är du som många andra sugen på att köpa pool eller spabad? Då kan vi tipsa dig om att vända dig till någon av våra samarbetspartners inom pool, som har ett stort poolutbud.  De har allt från små spabad till stora swimmingpooler. Men när det kommer till ett poolbygge och poolval så handlar det inte endast om själva poolen, det finns ju även en del tillbehör man behöver också. Här hittar du även tips och bra priser på tillbehör till poolen – så som trappor, poolbelysning, poolstädare, värmepumpar och mycket mer.

 

Om du har funderingar kring hur man bygger pool, hur man rengör poolen eller hur man ser till att poolen är säker – Då kan du läsa vår stora poolguide.

 

För dig som letar garageport

Ett garage är ultimat om du vill ta hand om bilen lite extra. Garaget behöver såklart en bra garageport för att bli komplett. Har du precis byggt ett nytt garage eller behöver byta ut din gamla garageport? Då är det bra att ha koll på vilka som har ordentlig erfarenhet av garageportar.

 

Letar du efter ett företag som har stort utbud av garageportar? Då kan du vända dig till ett företag som säljer garageportar. Här hittar du mängder med olika portar att välja mellan, och du kan dessutom passa på att köpa dem till bra priser. Här kan du även hitta allt från taksjutportar, slagportar, industriportar till dörrar och mycket mer.

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons