Annons

Produkter för dig som bor i villa

Här hittar du de senaste produkterna för dig som villaägare. Här kan du ta del av våra leverantörers nya smarta produkter och läsa mer om deras olika funktioner och användningsområden. Här hittar du också fina rabatterade priser och produkter som vi på Vi i Villa rekommenderar till våra medlemmar.

 

Olika produktval kan ibland kännas svårt och kan innebära ett långt velande och jämförelse av priser. Men behöver du tips på bra produkter och duktiga företag så kan du ta en titt på artiklarna och sajttipsen som finns nedan. I den här kategorin hittar du nämligen tips på olika leverantörer, du hittar även vissa produkttips och artiklar. Bland annat kan du läsa om framtidens förbränningstoalett, den nya generationens golv-, list och panelskruv. De olika företagen vi tipsar om har bland annat den bästa kollen när det kommer till garageportar och poolval.

 

Här listar våra samarbetspartners sina senaste produkter, nya trender och prisvärda köp för dig som villaägare – från tak till trädgård, fasad och vitvaror.

 

För dig som ska köpa pool

Är du som många andra sugen på att köpa pool eller spabad? Då kan vi tipsa dig om att vända dig till någon av våra samarbetspartners inom pool, som har ett stort poolutbud.  De har allt från små spabad till stora swimmingpooler. Men när det kommer till ett poolbygge och poolval så handlar det inte endast om själva poolen, det finns ju även en del tillbehör man behöver också. Här hittar du även tips och bra priser på tillbehör till poolen – så som trappor, poolbelysning, poolstädare, värmepumpar och mycket mer.

 

Om du har funderingar kring hur man bygger pool, hur man rengör poolen eller hur man ser till att poolen är säker – Då kan du läsa vår stora poolguide.

 

För dig som letar garageport

Ett garage är ultimat om du vill ta hand om bilen lite extra. Garaget behöver såklart en bra garageport för att bli komplett. Har du precis byggt ett nytt garage eller behöver byta ut din gamla garageport? Då är det bra att ha koll på vilka som har ordentlig erfarenhet av garageportar.

 

Letar du efter ett företag som har stort utbud av garageportar? Då kan du vända dig till ett företag som säljer garageportar. Här hittar du mängder med olika portar att välja mellan, och du kan dessutom passa på att köpa dem till bra priser. Här kan du även hitta allt från taksjutportar, slagportar, industriportar till dörrar och mycket mer.

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Värmepump
 
En unik produkt från Sverigepumpen som ger en längre livslängd och en bättre besparing. Sänk din värmekostnad och spara pengar med deras värmepumpar...
Energi
 
Smatrix är ett smart reglersystem, programmerat med Uponors unika patenterade autobalansering för värme och kyla.
Kaminer och kakelugnar
 
K700 är Keddys senaste braskamin och den minsta i sortimentet. En braskamin helt i gjutjärn med 20 års garanti.
Trädgård
 
I samarbete med Stiga. Njut av naturen, umgås med nära och kära, stick iväg på semester! Stigas robotklippare tar hand om gräsmattan på egen hand,...
Verktyg & redskap
 
GRABBER PTX ZINK
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons