Annons
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Press
0
I mitten av februari åkte Vi i Villa tillsammans med FM Mattsson och Grabber till Grekland för att bland annat dra fram dricksvatten i ett läger för...
Press
0
Vi i Villas redaktion är på plats i Ritsona camp i Grekland, för att hjälpa migranterna med bland annat avlopp och vatten. Här är 3 snabba frågor med...
Press
0
Den 16 februari åker tidningen Vi i Villa, tillsammans med hantverkare från FM Mattsson och Grabber, till Grekland för att hjälpa migranterna i flykti...
Press
0
Sveriges mest lästa tidning bygger om och genomgår en stor förändring. Chefredaktör Anders Carlén berättar om "nya" Vi i Villa.
Press
0
Se alla bidrag i Vi i Villas instagramtävling "Min stund med Vi i Villa". Månadens bästa bild kommer med i tidningen och vinnaren belönas med biobilje...
Press
0
Vi i Villas läsare har sagt sitt i en stor undersökning – vi renoverar våra kök och badrum i klassiskt vitt, älskar huslivet och drömmer om en sjötomt...
Press
0
Bonnier Publications hustidning Vi i Villa går starkt framåt och ökar igen. I den senaste Orvesto-mätningen, som blev officiell idag, har tidningen...
Press
0
Bonnier Publications hustidning Vi i Villa knyter nu en stark profil till sig: tv-snickaren Björn Christiernsson, känd från TV4:s ”Äntligen hemma”.
Press
0
Bonnier Publications hustidning Vi i Villa går starkt framåt och ökar hela 7 procent, vilket motsvarar 130 000 fler läsare, i senaste Orvestomätningen...
Press
0
Bonnier Publications kan nu meddela att Vi i Villa står bakom både produktion och distribution av Stockholmsmässans magasin inför Hem Villa-mässan.
Press
0
Nu smids det renoveringsplaner i de svenska villorna. Kök och badrum ligger i renoveringstoppen enligt Vi i Villas nya undersökning Villapanelen.
Press
0
Alla från privatpersoner till stora företag engagerar sig för att hjälpa de som drabbats av den stora skogsbranden i Västmanland. Vi har samlat inform...
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons