Annons

Vanliga frågor och svar om Vi i Villa-klubben

Hur blir jag medlem?

Du blir medlem i Vi i Villa-klubben genom att skapa ett nytt konto här. Fyll i din information och logga sedan enkelt in uppe till höger på sajten. Under kategorin Vi i Villa-klubben hittar du alla medlemsfunktioner, artiklar och erbjudanden du som medlem har tillgång till.

Vad får jag som medlem?

Du får tillgång till våra exklusiva artiklar, smarta guider och ritningar. Du får även möjligheten att delta i våra tävlingar med chans att vinna exklusiva villaprodukter, och dessutom ta del av alla fördelaktiga erbjudanden och rabatter från våra samarbetspartners. Du har även möjlighet att enkelt spara och filtrera bland dina favoritartiklar och erbjudanden.

Kostar det att vara medlem?

Om du blir medlem just nu blir du det kostnadsfritt – du betalar alltså ingenting för att vara medlem i klubben under hela år 2017. Därefter kostar vårt premium-medlemskap där du får tillgång till hela klubben 399 kr/år.

Jag får era mejl så jag är redan medlem i Vi i Villa-klubben, men kan inte logga in. Varför?

Du som får våra nyhetsbrevsmejl är inte automatiskt medlem i Vi i Villa-klubben. Vi har sedan en tid bytt system och därför behöver du bli medlem på nytt i klubben, vilket du enkelt (och just nu gratis!) blir här

Vilka fördelar får jag hos Refunder via Vi i Villa?

I samarbete med Refunder, Sveriges största cashbacksite, ger Vi i Villa dig som medlem DUBBEL återbäring. Genom att nätshoppa via Refunder får du pengar tillbaka varje gång du genomför ett köp hos någon av de hundratals välkända butikerna de samarbetar med. Det enda du behöver göra för att ta del av den extra återbäringen är att bli medlem och sedan börja shoppa. Det kostar ingenting att vara medlem och du får pengar tillbaka på alla dina köp. För att få din dubbla återbäring är det dock viktigt att du klickar dig vidare från erbjudandena som du hittar på startsidan för Vi i Villa-klubben eller på erbjudandesidan. Går du in direkt på Refunders hemsida kommer du inte att få dubbel återbäring.
Mer om dina fördelar hos Refunder hittar du här.

Kan jag tävla utan att vara medlem?

I de flesta tävlingar hos Vi i Villa behöver du vara medlem och inloggad för att kunna vara med och tävla. 

Hur byter jag mina användaruppgifter?

Klicka på ”Min profil” och knappen ”Redigera min profil” för att redigera din information. Du kan ändra allt utom mejladress. Om du byter mejladress behöver du mejla [email protected] för att få hjälp att lägga in din nya mejladress.

Jag vill inte ha mejl/nyhetsbrev längre, vad gör jag?

Längst ner i mejlet finns en avregistreringslänk du enkelt själv kan klicka på. Vid problem kring detta, kontakta [email protected].

Hur går jag ur klubben?

Du kan när som helst gå ur klubben. Mejla då till [email protected] och uppge din mejladress.

Medlems-
innehåll
Få juridisk rådgivning gratis via Lawline
Är du sambo och undrar vad som gäller vid separation eller vad som skulle hända om du eller din sambo skulle gå bort? Har du frågor om att skriva testamente eller kanske gåvobrev? Som villaägare finns det flera juridiska aspekter att ha koll på för att säkra din och din familjs trygghet. Via Lawline kan du nu få gratis telefonrådgivning på ett enkelt och tillgängligt sätt.
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons