Annons

Här hittar du våra exklusiva artiklar och ritningar, enbart tillgängliga för dig som är medlem i Vi i Villa-klubben. Du kan söka efter kategori, region, populära- eller senaste artiklar. Du kan också enkelt favoritmarkera de artiklar du vill spara genom att klicka på hjärtat uppe till höger vid artikeln.

Välkommen!

Bli medlem i vår nya medlemsklubb och få tillgång till exklusiva artiklar, smarta guider, våra tävlingar med chans att vinna exklusiva villaprodukter – och inte minst ta del av fördelaktiga erbjudanden. I samarbete med Lawline erbjuder vi även juridisk rådgivning. Du som blir medlem under 2017 får tillgång till klubbens premiumfunktioner gratis året ut!

Läs mer
Dina välkomsterbjudanden
Medlems-
innehåll
Gratis juridisk rådgivning via Lawline
Via Lawline kan du nu få gratis telefonrådgivning på ett enkelt sätt.
Medlems-
innehåll
15% hotellrabatt
Upplev en härlig helg eller några dagar på hotell till extra bra priser.
Medlems-
innehåll
2 nr av Gör Det Själv för 69 kr
Gör Det Själv är ett magasin som fokuserar på glädjen att göra det själv.
Medlems-
innehåll
Rabatt på solkraft och solceller
Få 500 kr rabatt på solkraft eller 10% på installationen av solceller.
Medlems-
innehåll
20% rabatt hos Odla.nu!
Hos Odla.nu kan du smidigt klicka hem det du behöver till din trädgård.
Medlems-
innehåll
BookBeat fritt i en månad!
Med BookBeat får du tillgång till tusentals böcker direkt i din mobil!
Medlems-
innehåll
Prova SF Kids Play kostnadsfritt
Prova SF Kids Play kostnadsfritt i två månader.
Medlems-
innehåll
15% rabatt på spapaket
15% rabatt hos Smålands skönaste spa med Vi i Villa-klubben.
Medlems-
innehåll
Prenumerera – få 2 nr gratis
Välj bland 21 populära tidningar från Bonnier Tidskrifter och få en härlig lässtund för dig själv!
Gratis medlemskap hela 2017.
Premiumartiklar
Medlems-
innehåll
Ta chansen att tävla om en köksmaskin värde 9 999kr!
Gör pasta, baka kakor, skiva grönsaker och mycket mer – nu har du chansen att tävla om Bosch nya köksmaskin Optimum.
Populära artiklar just nu
Medlems-
innehåll
Allt du behöver veta om fiberkabel
Fiberkabel – hur går det till, är det värt pengarna och vad ska du som kund se upp med? Här är allt du behöver veta.
Medlems-
innehåll
Knepen för att bli av med mossa
Finns det något knep för att bli av med mossa i gräset och mellan plattorna, undrade Vi i Villas läsare. Läs vår expert Susanna Roséns svar här.
Medlems-
innehåll
Så rengör du mikron på 4 minuter
Vi testar knepet som trollar bort den ingrodda smutsen i mikrovågsugnen på bara några minuter. Allt du behöver är en citron!
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons