Annons

Välkommen!

Bli medlem i vår nya medlemsklubb och få tillgång till exklusiva artiklar, smarta guider, våra tävlingar med chans att vinna exklusiva villaprodukter – och inte minst ta del av fördelaktiga erbjudanden. Du som blir medlem under 2017 får tillgång till klubbens premiumfunktioner gratis året ut!

Läs mer
Premiumartiklar
Medlems-
innehåll
Vinn en sladdlös dammsugare!
En perfekt dammsugare för att ta bort katt- och hundhår. Ta chansen och tävla om Bosch Zoo’o med en Proanimal-borste, värde 4 299 kr.
Medlems-
innehåll
Vinn en signerad bok av Björn Ranelid!
Älskar du författaren Björn Ranelid? Nu har du chansen att vinna en signerad bok av din favoritförfattare!
Premiumartiklar
Medlems-
innehåll
10 knep som förenklar din vardag
Hinner du aldrig stryka skjortan? Eller är soffan alltid full med katthår? Här är knepen som förenklar din vardag.
Medlems-
innehåll
Recept på chokladpopcorn med kolasås
Det perfekta kvällsmyset får du med det här enkla receptet på chokladpopcorn med kolasås. Kul att göra, både för stora som små!
Medlems-
innehåll
Så bygger du en bod på väggen – steg för steg
Samla ihop alla redskap i ett prydligt trädgårdsskjul – och ge gräsklipparen ett nytt garage! Här är guiden som visar dig hur du bygger en bod, steg för steg.
Premiumerbjudande
Medlems-
innehåll
4 nr + skålar från Rörstrand för 149 kr
Få 4 nr av tidningen Vi Läser samt två skålar från Rörstrand för endast 149 kr!
Medlems-
innehåll
Prova tandvårdsprodukter för 0 kr!
Upplev den fantastiska kvaliteten – prova startpaketet från Dental Daily Care för 0 kr! Du betalar bara porto 39 kr.
Medlems-
innehåll
25% rabatt på MORBERG
Just nu får du som medlem i Vi i Villa-klubben 25% rabatt på allt från MOBERG hos Kökets favoriter!
Relaterat innehåll:
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons