Hem, villa & bostadsrät

Den 12-15 oktober är det dags för årets stora villamässa i Stockholm! Vi finns givetvis på plats tillsammans med kunniga experter. 

Hem, villa & bostadsrätt 

På mässan har du möjlighet att få tips, råd och inspiration kring allt som rör din villa. Allt från renovering, inredning till husbygge. På mässan finns det två stora scenar, kunskaps- och inspriationsscenen där du kan lyssna på föreläsningar. 

Kunskapsscenen

Har du frågor gällande inbrott, vattenskador eller tillbyggnation? På kunskapsscenen kan du sätta dig och lyssna på handfasta tips och råd om elsäkerhet, inbrottslarm och tillbyggnation. 

Inspirationsscenen

Behöver du lite inspiration till din nya renovering? På inspirationsscenen kan du lyssna till tips och inspiration gällande färgsättning, attefallshus, inredningstrender och renovering. 

Här kan du läsa hela mässprogrammet och vilka tider föreläsningarna är.

 

Bjud på ett växthus!

Var med och bjud på växthuset Green Room från Willab Garden. Pengarna går till välgörande ändamål. Läs mer om växthuset här. 

 

Träffa redaktionen

Träffa oss på årets stora mässa! Vi finns på plats i monter A 10:49. Våra kunniga experter finns även på plats, ställ dina frågor redan nu genom att mejla till [email protected]