Annons
I samarbete med Järvsö Borr AB

Järvsö Borr AB

Järvsö Borr AB utför borrning av värme och vatten till privatpersoner och företagskunder i hela Norden. Vår långa erfarenhet i branschen medför att du kan känna dig både trygg och säker när du anlitar oss för ditt borrningsprojekt.

Järvsö Borr AB

Järvsö Borr utför värme- och brunnsborrning i hela Sverige

Järvsö Borr utför energi-, vatten och entreprenadborrning i hela Norden men har sitt säte i vackra Hälsningland. Vi har lång erfarenhet inom området och är bland annat certifierade brunnsborrare av SGU, Sveriges Geologiska Undersökningar. Företaget drivs av tre delägare som alla har gedigen kunskap inom branschen. Järvsö Borr utför arbeten både åt privatpersoner och företagskunder och inget projekt är för litet eller för stort för oss.

Vi erbjuder våra kunder följande tjänster:

  • Energiborrning - borrning för bergvärme
  • Borrning för vattenbrunn
  • Entreprenadsborrning


I vårt arbete med bergvärmeanläggningar samarbetar vi med en rad olika vvs-montörer. Att välja bergvärme som uppvärmningsform är ofta både ett smart och miljövänligt energialternativ. Dessutom omfattas själva borrningsarbetet som vi utför av ROT-avdraget, vilket innebär att kostnaden för att övergå till den här typen av uppvärmning av huset blir fördelaktigt.

Rent vatten är en förutsättning för god hälsa! Järvsö Borr utför borrning av brunn och ombesörjer också tillhörande pumpsystem och installation av sådana. Därutöver kan vi erbjuda våra kunder vattenanalys genom våra samarbetspartners inom vattenrening.

Med över 40 års samlad erfarenhet inom markborrning har vi de rätta kunskaperna för att kunna utföra vitt skilda typer av entreprenadborrning på ett tryggt och säkert sätt. Järvsö Borr brukar kunna erbjuda en tillförlitlig lösning även för de svåraste markförhållandena.

Välkommen att kontakta Järvsö Borr www.jarvsoborr.se för att få professionella råd inom värme- och brunnsborrning eller för att få en offert på ditt unika borrningsprojekt.

Hitta till oss:

Järvsö Borr AB
Adress: Skästra Kvarnväg 4B 820 40 Järvsö
Telefon: 0651-411 10
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons