Annons
I samarbete med Home Alarm

Home Alarm

Med ett HomeSecure hemlarm säkrar du ditt hem med den bästa utrustning som finns på marknaden, och utan månadskostnader. Larmet fungerar på GSM-nätverk och kan fjärrstyras med vår App (iPhone/Android). Systemet är lätt att installera och enkel att använda i vardagen. Bekanta dig med våra två olika modeller; BASIC (fr. 1995 kr) och PRO (fr. 3295 kr), och beställ det lämpligaste paketet för dig. Kontakta vår kundtjänst om du har frågor eller vill skräddarsy ett larmpaket.

 

Home Alarm

Varför HomeSecure?

HomeSecure Larmsystem förebygger inbrott Med ett HomeSecure hemlarm förebygger du inbrott, då det från utsidan av ditt hem framkommer att hemet är säkrat med ett larm p.g.a.larmklistermärken, larmskyltar, och eventuella utomhuskameror samt sirener. Således minskar risken för inbrott mångfaldigt eftersom inbrottstjuven antagligen inser att hemmet är säkrat med larm och väljer att inte bryta in.

HomeSecure Hemlarm skrämmer bort tjuven och minimerar på skador

Om inbrottstjuven trots varning besluter sig att bryta in i hemmet så kommer larmet att slå till och sirerena tjuta vilket skrämmer bort tjuven och väcker uppmärksamhet. Inbrottstjuven förstår även att det finns en stor risk för att någon snart kommer till scenen (ägaren, en granne, en väktare, polisen). Således minimeras på tjuvens arbetstid inne i hemmet och direkta skadorna från inbrottet.

HomeSecure Direkt Information - Snabba åtgärder

Med ett HomeSecure larm får Du information om inbrott direkt i realtid till din mobiltelefon i form av SMS och/eller uppringning vilket möjliggör en effektiv respons. Det är viktigt att snabbt få en pålitlig person till scenen (du själv, polisen, eller en granne) medan det även är bra att så fort som möjligt informera familjemedlemmar om vad som skett, samt varna dem från att gå hem som första person. Med en HomeSecure IP-kamera kopplad till larmsystemet kan du via Appen bekräfta om någon är hemma eller ifall det är falskt larm."

Home Alarm
Adress: Agerlödavägen 7, 31021 Hishult
Telefon: 031 799 59 55
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons