Annons
I samarbete med Badfabriken AB

Badfabriken AB

Badfabrikens lyxiga spa- och massagebad är svensktillverkade och därmed anpassade för våra klimatförhållanden med stränga vintrar. Dessutom innehåller Badfabrikens badprodukter innovativ teknik som bland annat gör dem mycket energisnåla.

Badfabriken AB

Massagebad, spabad och badkar från Badfabriken

Badfabriken erbjuder högklassiga och lyxiga produkter inom spabad och badkar. Vi har vårt säte i Skene i Västsverige men leverar spabad, massagebad och badkar för utomhus- och inomhusbruk inom hela Sverige. Våra spabad Quadratum 2050 och Quadratum 2200 är dessutom svensktillverkade och är därmed utformade för våra stränga klimatförhållanden med kalla vintrar. De material som Badfabriken och våra underleverantörer använder i alla delar och detaljer är därmed anpassade för att klara av den nordiska kylan. Ett spabad från Badfabriken är en kvalitetsprodukt som dessutom är mycket hållbar och driftsäker över tid. Utöver spabad erbjuder vi ett stort antal badkar för inomhusbruk och i olika modeller och utföranden.


Badfabriken erbjuder energisnåla spabad med innovativ teknik

Ett spabad från badfabriken är en prisvärd produkt och vi är stolta över att kunna erbjuda
olika bad med mycket låg energiförbrukning, vilka samtidigt är utrustade med innovativ teknik. Det innebär att våra spabad tillhör de mest energisnåla och underhållsfria badprodukterna som finns på marknaden idag. Badfabriken använder så kallade Longlife-pumpar i spabaden, vilket är en svenskutvecklad styrteknik som automatiskt känner av när badvattnet behöver värmas upp. Longlife-pumpen bidrar därmed till att minska kostnaderna för onödig uppvärmning av badvattnet.

Badfabrikens priser är  dessutom mycket konkurrenskraftiga och tål att jämföras med våra
konkurrenter. Våra spabad levereras direkt till kund från fabriken. Därmed finns det inga fördyrande mellanhänder.

Tveka inte att kontakta Badfabriken om du vill ha professionella råd och rekommendationer om lämpliga spabad och badkar som passar just dina behov. Vi lämnar gärna en offert och på Badfabrikens hemsida www.badfabriken.se finns många bilder och utförlig information om samtliga våra badprodukter. Vi har dessutom ett rikstäckande nät av montörer som installerar våra bad- och spaprodukter på ett tryggt och säker sätt hemma hos dig.

Hitta till oss:

 

Badfabriken AB
Adress: Industrigatan 10 511 62 Skene
Telefon: 0734 00 66 60
E-post:
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons