Annons

Vi i Villas tips på leverantörer av tjänster och produkter för att underlätta ditt liv i villa

Här samlar vi våra olika samarbetspartners som kan vara intressant för dig som bor i villa.

Livet i villa innebär bland annat renoveringar, eljobb, markanläggning och trädgårdsarbete. I och med att huslivet ibland kan vara hektiskt är det ibland svårt att ens hinna med att handla mat. Letar du efter företagen som kan underlätta renoveringsarbetet eller vardagen för ditt liv i villa? Ta en titt på våra olika leverantörer som vi tipsar om. Det ska ju vara roligt att bo i villa och då kan det vara viktigt att ta hjälp av rätt typ av tjänster och företag. Vi har samarbetspartners som håller på med allt från markanläggning till att sälja resor.

Hantverkare och leverantörer för din husrenovering

Har du redan börjat renovera villan, eller är du i planeringsfasen? I den här kategorin som handlar om våra olika samarbetspartners hittar du snickerifirmor, fönsterföretag, olika åkerier, fastighetsteknikföretag, poolföretag och mycket mer. 

Att renovera huset är ofta är stort projekt, som även ofta kräver gedigen kunskap. Har du inte kunskapen själv är det en god idé att kontakta något företag som har koll. Har du funderingar över var du ska hyra maskiner, hur du gör bästa markarbetet eller hur du ska snickra vackraste uterummet, ta en titt på de olika leverantörerna nedan.

Villaägaren som ska fixa trädgården

Trädgård är något som kan vara fantastiskt vackert och härligt. Har du funderingar på hur du ska gå tillväga i ditt trädgårdsarbete, eller behöver du hjälp för att utföra själva arbetet? Då har vi tips om leverantörerna som gör fina stenanläggningar, trädgårdsrådgivare och miljöteknikföretag – allt som gör det möjligt att skapa din drömträdgård.

Ett bekvämt villaliv

Många personer som bor i villa är riktiga livsnjutare. Längtar du efter en egen pool, en vacker öppen spis, eller en färdighandlad matkasse varje dag? Då kan du ta en titt på våra olika leverantörer som gör ditt vardagsliv lite mer bekvämt. Vi har nämligen samarbeten tillsammans med såväl matkasseföretag, poolföretag som kaminföretag. Eller varför inte byta ut vardagslivet en stund genom att unna dig en resa? Du hittar även reseföretag bland våra olika samarbetspartners.

Företagen som arbetar med el och energi

Energi och el är självfallet en viktig del i villan. Letar du efter ett företag som har bra koll på energiförbrukning och olika energikällor? Då kan du kontakta någon av våra samarbetspartner som finns längre ner på sidan. De kan hjälpa dig med rådgivning, genomtänkta program för värmepumpar och mycket mer.

Produkter för att förgylla ditt liv i villa

Här samlar vi också allt om de senaste produkterna och nyheterna för dig som villaägare. Ta del av våra samarbetpartners produkter med kännetecken som mycket god kvalitet. Många av våra leverantörer erbjuder också mycket förmånliga priser för Vi i Villas läsare, och du hittar samtliga erbjudanden och rabatter här.

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera:
Nu med fler idéer, mer inspiration och mer pengar att spara. Få hantverkartips, goda råd och utförliga instruktioner – både för mindre reparationer...
SF Kids Play - en playtjänst bara för barn, kan hela familjen återupptäcka filmer och serier som vi vuxna älskade när vi var barn, samtidigt som...
Det svenska lotteriet med störst chans att bli miljonär!
Hos Odla.nu kan du smidigt klicka hem det du behöver – allt från små sticklingar och fröpåsar till större växter som häckplantor och träd.
Vi tillhandahåller kvalitetsprodukter, reservdelar och snabb men säker service inom våra 3 stora produktgrupper – Skogs Trädgårdsmaskiner och 4-Hjuli...
Vi säljer, byter in och köper husbilar och husvagnar. Vi tar gärna in ert fritidsfordon på förmedlingsuppdrag och säljer det åt er! Vi är stolta...
Wexthuset är en sida utvecklad av en passionerad växtälskare och hobbyodlare med många års praktisk erfarenhet av odling både i större skala, i källar...
Vi säljer och reparerar skog trädgårdsmaskiner samt tillbehör till dessa.
Kökets favoriter är en svensk nätbutik där mat- och bakintresserade hittar allt inom kökstillbehör, baktillbehör, servering och dukning samt ett...
Courlux är en av Europas ledande leverantörer av produktabonnemang. Från vårt kontor och logistikcenter i Semsales i Schweiz skickar vi dagligen ut...
Vi Media AB är ett välmående och modernt mediebolag som styrs av samma grundläggande värderingar som funnits sedan Tidningen Vi:s grundande 1913: medmän...
Hooks Herrgård är fylld med sköna upplevelser för alla. Med det natursköna läget intill Hokasjön strax söder om Jönköping har Hooks Herrgård blivit...
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons