Kom i Vi i Villa-form på Rhodos!

Kom igång med träningen, bli fixa hemma-smart, dansa, få trädgårdsinspiration, yoga, sjung och ha kul. Följ med oss på vårens roligaste resa och ladda för sommar 2018! 

Vi åker till soliga Rhodos för att ladda med både träning och inspiration som gör oss startklara för massor av härligt sommarliv.

Snickar-Björn Christiernsson hjälper oss att vässa fixarformen och att ro i land våra projekt. Linda Schilén ger oss genvägarna till en vackrare trädgård och ett skönare uteliv. Tränaren Sofia Åhman hjälper oss att hitta träningslusten och komma igång. Carin da Silva får oss att dansa loss, och Challe Lundholm ger oss lugn och harmoni genom sina yogaklasser.

Vi kommer dessutom att vandra, äta gott, åka på utflykt, träffa massor av nya likasinnade vänner i alla åldrar, ha kul och bara njuta av livet!

Hoppas vi ses på Rhodos!


Det här får du: 

Inspirerande föreläsningar och workshops om hemmaprojekt och trädgård.

 • Rolig och effektiv träning.
 • Skojiga danspass.
 • Avslappnande och stärkande yoga.
 • Aqua-träning – poolskoj.
 • Vandring.
 • Stavgång och löpning.
 • Allsångskväll.
 • God mat och vin.
 • Grekisk afton.
 • Hälsoinspiration.
 • Gemensamma middagar.
 • Nya vänner.
 • Kul kvällsunderhållning.
 • Utflykt till Lindos (kostar extra) 

 

Vi som inspirerar dig: 

Björn Christiernsson, Vi i Villas snickar-profil

 

Känd som Snickar-Björn från Äntligen hemma och Kan vi hjälpa till. Björn hjälper oss att bli bättre på att få våra hemma-projekt att bli genomförda, tipsar och ger konkreta råd om allt från hur vi bygger ett mysigt utekök, blir duktiga på att snickra och använda verktyg, till hur vi får råd att göra
allt vi vill. 

Linda Schilén, trädgårdsmästare och författare

Flygvärdinnan Linda sadlade om och blev trädgårds- mästare. Hon vill få oss att förstå att det inte alls behöver vara så krångligt och svårt att få den trädgård vi drömmer om – och ha roligt på vägen. Enkla genvägar, konkreta tips, massor av skratt och smitt- ande entusiasm utlovas. 


Sofia Åhman, 
tränare

Kom i form med Sofia, personlig tränare och idrotts- lärare som vi lärt känna som träningsexpert i SVT:s Gokväll. På sitt glada norrländska vis får hon all träning att verka rolig och enkel och hon vill peppa oss att våga prova nytt. Med Sofia får vi testa många olika sätt att träna på. Sofia är också specialist på seniorträning. 


Carin da Silva, 
dansare och sångare

Vi har sett henne lära kändisar dansa i Lets dance och som program- presentatör på TV4 och TV3. Nu är det vår tur att få chan- sen att svänga våra lurviga med henne. Med massor av charm och positiv energi får hon oss att hitta den rätta dans-feelingen – och kanske sjunga lite också? Obs, ingen pardans, alla dansar själva. 


Challe Lundholm, 
yogalärare och resans värd

Med en medicinsk typ av yoga som alla kan göra visar hon oss vilken bra verktygslåda yoga, andning och med- itation är för den som vill ha mindre ont i ryggen, känna sig mindre stressad, hålla sig friskare och starkare och
må bättre. Challe är dessutom presentatör av programmet på plats, håller i allsång och lite till! 


Om resan

När: 19–26 maj 2018.
Var: Hotell TUI Magic Life Resort Plimmiri på Rhodos, Grekland.
Pris: 14 995 kr.
Vad som ingår: Flyg, mat på flyget, transfer, all inclusive (all mat, dryck, kaffe mm), alla tränings-, dans- och yogapass, föreläsningar, workshops, underhållning med mera enligt program.
Så bokar du: Mer info om resan kan du läsa här. Vid frågor mejla [email protected] Boka din resa här!