9 prylar som gör ditt kök high tech!
9 prylar som gör ditt kök high tech!

9 smarta tekniknyheter till ditt kök

Kök

Smarta teknikprylar som gör ditt kök high tech! Vad sägs om att fjärrstyra kaffebryggaren, koppla upp ugnen eller kunna surfa fram bästa receptet? 

  • Kran för kokande vatten

    Kokhett vatten direkt i en barnsäker kökskran – nu faller allt fler för Quooker. Finns i flera modeller, pris från ca 9 980 kr, Quooker.se.

  • Kaffebryggare med wifi

    Föregångaren iKettle blev en succé. I slutet av maj lanseras kaffemaskinen Smarter Coffee, som styrs via mobilen genom inbyggd wifi. Cirkapris 2 000 kr, mer info på Firebox.com.

    Hos Prisjakt kan du jämföra espressomaskiner och priser. 

  • Smal gjutjärnsspis i gammaldags stil

    De här extra smala gjutjärnsspisarna i citrongult och ljusrosa är gammaldags stilfulla, men packade med toppmodern teknik. Aga City 60, bredd 60 cm, pris 70 600 kr, Aga/Waltherab.se.

  • Dubbelugn för smidig matlagning

    Med denna varmluftsugn kan du laga flera rätter samtidigt – på olika temperaturer. Du kan även dela av ugnen och endast använda halva för att spara energi. Dual Cook, 70 liter, pris 9 000 kr, Samsung.

  • Smart "pop-up"-eluttag

    Smartaste eluttaget syns knappt när det är nertryckt i köksbänken, men "poppar upp" med 1–2 extra eluttag när du behöver dem. Optiline mini pop-up, 1 500 kr, Schneider.

  • Ipad i bänkskivan

    Läser du recept på din surfplatta? Den här infällningen i bänkskivan håller ”paddan” på plats medan du lagar mat. Pris 900 kr per uttag i massivt trä, Ballingslöv.

  • Ånginsats i silikon

    Att ångkoka grönsakerna har aldrig varit enklare än med denna ångkoks-insats i silikon. Veggie Steam, 150 kr, Chef'n.

  • Dolt ljudsystem

    Högtalarna syns knappt – men hörs! Musiken streamar du från mobilen eller surfplattan. Maestro Kitchen ljudsystem, 12 500 kr, Ballingslöv.

  • Kran för bubbelvatten

    Denna bubbelvattenkran blev ”Kitchen innovation of the year 2015” på Ambientemässan i Frankfurt. Kökskranen Blue Chilled & Sparkling, kostar ca 19 450 kr och kommer från Grohe.

    Nu kan du vinna en egen – inkl VVS-installation, värde totalt 24 450 kr!

Visa allt innehåll
09 april 2015
Annons
Mer om Kök

Koka egen jordgubbssylt

Kök När du ska koka sylt gör det inget om jordgubbarna är tryckskadade, fula eller övermogna, det blir gott ändå. Här är ett enkelt recept från My Feldts nya bakbok. 

Konditorn som vill väcka vår kärlek till naturen

Kök Hon valde restaurangskolan för att hon gillade att vika servetter. Idag börjar hon varje dag med en bulle. Nu släpper konditorn My Feldt sin första...

Recept på läskande syrensaft

Kök Fullt av blommande syrener i trädgården? Passa på att kapsla in smaken av sommar och gör syrensaft. Här är ett recept från My Feldts bok Blåbärssnår,...

Sveriges Mästerkock om kycklingfötter, tävlingsnerver och Frankrike...

Kök Erik Hammar är Sveriges Mästerkock 2018. Här delar han med sig av sina bästa tips till hemmakocken, berättar om sin passion för matlagning och varför han knaprat kycklingfötter i Kina. Dessutom får du ta del av recept från hans rykande färska kokbok med tema Frankrike.

Årets hetaste kökstrender

Kök Mörkare stensorter, tvåfärgad inredning och fler prydnadsföremål. Inredningsbloggaren och journalisten Maria Soxbo berättar om årets kökstrender.

Laga mat utan socker med stjärnkockens hjälp

Kök När Björn Frantzéns dotter Leiah fick diabetes tvingades familjen förändra sina matvanor. Nu vill stjärnkocken hjälpa andra att kunna laga god...

Medlems-
innehåll

Bästa bubblet till nyår – 7 vintips

Kök Varför är Champagne så glamorös och dyr? Och vad är skillnaden mellan Cava, Prosecco och Crémant? Stefan Saidac på Vinbetyget.se berättar om olika typer av mousserande viner och ger 7 prisvärda vintips till nyår.

Medlems-
innehåll

Godare helg: 7 mat- och vintips!

Kök Vad ska man äta för gott i helgen? Och vilka viner passar bäst till? Här är sju middagar med matchade viner – alla prisvärda och med högsta...

Annons

Ta grillningen till nästa nivå

Kök Är det verkligen sämre med elgrill och gasol? Borde jag satsa på kol eller briketter? Varför är alltid glödbädden som bäst när jag grillat färdigt?...