Villareceptet: Mandelkaka med hallon och citrus

Enklaste kakan toppad med hallon och kvarg.


Ingredienser 8 bitar

300 g mandelmassa
2 ägg
½ dl hackad mörk choklad
250 g Arla Köket Kesella
kvarg citrus
½ liter hallon

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Riv mandelmassan och blanda med ägg och hackad choklad. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Grädda kakan i nedre delen av ugnen ca 20 min. Låt kakan kallna. Lägg den på ett fat och bred över kvarg. Garnera med hallon.

Besök www.arla.se/kesella för mer inspiration och recept.

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar