Premiär för nya tidningen "Mitt hem och jag".
Premiär för nya tidningen "Mitt hem och jag".

Vi i Villa startar ny tidning - Mitt hem och jag!

Recept

Hallå där Camilla von Otter, chefredaktör för nya Mitt hem & jag – tidningen för alla kvinnor som alltid längtar hem.

Annons

Vad kommer nya tidningen att handla om?
– Det kommer bli en supermysig liten tidning till alla oss som alltid längtar hem. För oss som gillar att fixa och dona hemma, i trädgården och i köket. Vi har kollat av stämningen bland våra kvinnliga läsare och vi kan se att det finns en saknad efter en tidning som är lite mer opretentiös.
 
Kan man få en tjuvtitt?


Marco Manieri

– I första numret hälsar vi på hos Marco Manieri, en av deltagarna i TV4:s Mästerkocken. Han lagar en supersmarrig lättlagad italiensk tre-rätters som får det att vattnas i munnen. Precis så ska det vara också, maten i Mitt hem & jag ska vara smaskig och lättlagad!

Trädgård då?
– I första numret får vi bland annat proffstips om hur man fixar en köksträdgård på latast möjliga sätt. Och så har vi fina gör-det- självtips för trädgården, till exempel ett jättesött betonghjärta som blir ett smycke i rabatten.

Inomhus?
– Vi har en jätteduktig fixartjej som heter Anna, hela hennes hus är fyllt av fina idéer, det kikar vi in i och inspireras av. Plus att det blir massor av härlig budgetinredning och rediga gör-det-självtips.

Var köper man tidningen?
– Tidningen är exklusivt framtagen bara för Vi i Villas läsare och kommer därför att bli prenumererad. Man kan alltså inte köpa den i kiosken. Vill du bli prenumerant – gå in på www.mitthemochjag.com.

Camillas hemmagjorda chokladbiskvier

Ingredienser till cirka 30 st:

Bottnar:
500 gram mandelmassa
2 äggvitor

Smörkräm:
2 äggulor
150 gram smör
2 ½ dl florsocker
4 tsk vaniljsocker
2 tsk kakao

Topp:
200 gram blockchoklad

GÖR SÅ HÄR:
1. Riv mandelmassan och blanda i ägg-vitorna. Plutta ut rundlar på plåt, minst i  5-kronors storlek.
2. Skjut in i ugnen! 150 grader i cirka 15 minuter. De ska vara ljust gyllenbruna.
3. Rör äggulorna och smöret smidigt. Tillsätt florsocker, vaniljsocker och kakao.
4. Dutta på krämen på de avsvalnande bottnarna (annars smälter krämen). Ställ ”smörtopparna”  i frysen en stund.
5. Smält blockchokladen och doppa stopparna i chokladen. Ställ svalt.
6. Ät och njut! (Eller frys dem till ett senare tillfälle!)


Annons
6 mars 2012

0 Kommentarer

Medlems-
innehåll
Recept
0

Recept: Svart bönburgare med gruyèreost och karamelliserad lök

Äntligen grillsäsong! Kokboksförfattaren Martin Nordin bjuder på ett fantastiskt recept på en vegetarisk hamburgare från sin bok Gröna burgare.

0

Recept: Vegetarisk caesarsallad

Vegetarisk och veganmat är en stor trend i vår. Här bjuder vegoprofilen Mattias Kristiansson, på ett recept på ceasarsallad med valnötsdressing och...

0

Villareceptet: Blinier med hackad spenat

Klassisk rysk rätt med spenat. Blinier serveras med en klick smetana och valfri rom.

0

Villareceptet: Quesadillas med sötpotatis

Sötpotatis är en underbar rotfrukt. Särskilt god blir den om du bryter potatisens sötma med lite lime och chili.

0

Villareceptet: Kyckling med apelsin- och stjärnanissås

Nejlikorna ger kycklingen en julig och spännande smak.

0

Villareceptet: Kebabspett med rädis-tsatsiki!

Varför fixar och donar vi så mycket med våra hus? Jo, för att kunna njuta ännu mer i dem! Nu är vi sugna på att grilla.

1

Villareceptet! Höstig svampsoppa

En enkel soppa upplyxad med vin passar som härlig helglunch!

2

Grilla – ett vinternöje

Låt inte kung Bore hindra från att duka upp till grillfest. Bjud in ett trevligt sällskap och tänd upp grillen. För det smakar lika gott att grilla...

1

Silltoppen!

Vilken sill äter svenskarna på midsommar?Ja, det beror på hur gammal du är och var du bor!