Annons
I samarbete med NordDesign Production AB

NordDesign Production AB

NordDesign Production AB

Vi byter luckor & lådor på ALLA kök - Ett smart val för plånbok & miljö

Vi tillverkar nya luckor och lådor till alla kök! Oavsett om man vill byta färg, stil eller ha nya funktioner och lösningar så är ett nytt kök ofta associerat med mycket jobb och höga kostnader.

Just därför har vi valt att fokusera på vad vi kallar smart köksrenovering. Det innebär att man behåller sina befintliga stommar och byter ut det som syns samt lägger till de funktioner man saknar.

All vår tillverkning samt de nya lösningar och funktioner ni önskar måttanpassas helt utifrån ert befintliga kök. Ett exempel på detta är att byta sin förvaring i grytskåpet mot nya mjukstängande lådor eller diskbänksutdrag med källsortering.


Vi har tillverkat nya kök och smarta kökslösningar i över 35 år. Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök och har återförsäljare i hela landet. Så har du funderaringar kring att förnya köket hör med oss först.

Återförsäljare och möjlighet att boka kostnadsfritt hembesök hittar du på vår hemsida www.norddesign.se

NordDesign Production AB
Adress: Holmagårdsvägen 1, 311 50 Falkenberg
Telefon: 0346-834 40
E-post:
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons