Annons

Modernt och praktiskt i köket

Kök- och matsalsmöbler

Köksarbetet blir roligare med produkter som både är snygga och funktionella.

Annons


Brödburk. En brödburk utformad för att brödets fräschör ska behållas så länge som möjligt. Du hittar den i svart, gräddvitt och grått hos Eva Solo. Rekommenderat pris 825 kronor.


Äggdelare
. En annorlunda och snyggare variant av den klassiska äggdelaren. På Ikea köper du den för 19 kronor.

Salladsskål och salladsbestick. Satsa på en läcker salladsskål med matchande salladsbestick. Den här skålen kostar 199 kronor och besticken 59,50. Inköpsställe Ellos.
Grytlappar i silikon. Snygg design och bra grepp-förmåga gör att de här gryt-lapparna passar utmärkt i det moderna köket. Rekommenderat pris 245 kronor, märke Eva Solo.


Kryddställ
. Från Ellos kommer det här stilfulla och praktiska kryddstället. Du får stället och tolv glasburkar för 179 kronor.


Iskross. Förvandla vanliga isbitar till fint krossad is. Här är en lättanvänd iskross från OBH Nordica. Rekommenderat pris 495 kronor.


Espressomaskin.
Gör din egen espresso i hemmet. OBH Nordica erbjuder ett färgstarkt alternativ med ångmunstycke och löstagbar vattentank för enkel påfyllning. Rekommenderat pris 1 395 kronor.

Annons

Sladdlös stavmixer. Glöm sladdar som är i vägen och trasslar. Nu introducerar Bosch en stavmixer som du lika gärna kan använda i vardagsrummet som i köket. För 749 kronor får du mixern, en hackare och en bägare.


Roterande uppläggningsskål. Snygg uppläggning får du med det här roterbara fatet med tre löstagbara skålar. Cirkapriset är 149 kronor och skålen finns hos Ellos.


Köksvåg
. Exakta mått får du med den här snygga och prisvärda matvågen av märket Exido. Finns hos Siba för 299 kronor.

 
Brickor i teak
. Snygga brickor i tre storlekar från Stockholm Designhouse (28x18 centimeter, 36x26 centimeter, 56x37 centimeter) Pris 240 kronor, 295 kronor och 495 kronor.

Köpinformation

Bosch 08-734 12 99 
Ellos 033-16 00 00
Eva Solo +45 3673 2060 www.evasolo.com
Ikea 020-43 90 50 
OBH Nordica 08-445 79 00 
Siba 042-20 25 65
Stockholm Design House 0481-24161

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!

Redaktionen rekommenderar

11 oktober 2006

0 Kommentarer

0

Lätthanterade vitlökspressar - Vi i villatestet

Är det besvärligt att få vitlökspressen ren efter användning? Vi har testat 6 olika vitlökspressar och tittat på rengöring, ergonomi och spill. Vinnaren...

0

25 Kökstips

Goda råd kan vara allt i från gratis till billiga och lite dyra. Här kommer flera stycken till köket. Hoppas det smakar.

0

100 kökstips - Hitta ditt kök, färgglatt

Satsa på vitt, svart eller riktigt färgglada kulörer i ditt kök!

7

Rätt temperatur för köttet med stektermometer - Vi i villatestet

Trådlös, manuell, digital – vilken stektermometer passar dig bäst? Vi i Villa testar stektermometrar och får väldigt olika resultat!

0

Piffa upp ditt vita kök!

Visst är det vilsamt och vackert med vitt som bas, men ibland känner man för lite färgklickar! Här får du tips på små, enkla och relativt billiga sätt...

2

PotAid - Smarta prylen

Fiffigt i köket. PotAid är slevhållaren som håller ordning på spisen.

0

Smarta prylen - kom hem till lagad mat

Tillhör du dem som har ångest över vardagsmaten som alltför ofta blir för snabblagad? Läraren Annica Ingemarsson har tagit fram en gryta som lagar...

0

Miljöskribentens kök: - Vi gillar vintage

Det viktigaste för att få ett miljösmart kök är vad du gör i det, säger Johan Tell. Själv satsar han på vego och vintage – det är dubbelt miljövänligt!

0

Vi i Villa-testet: Jakten på en god kopp kaffe

Vi testar fyra olika espressomaskiner, och de bjuder på något för varje smak. Oavsett om du gillar läcker formgivning, smarta funktioner eller vill att...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons