Annons

Modernt och praktiskt i köket

Kök- och matsalsmöbler

Köksarbetet blir roligare med produkter som både är snygga och funktionella.

Annons


Brödburk. En brödburk utformad för att brödets fräschör ska behållas så länge som möjligt. Du hittar den i svart, gräddvitt och grått hos Eva Solo. Rekommenderat pris 825 kronor.


Äggdelare
. En annorlunda och snyggare variant av den klassiska äggdelaren. På Ikea köper du den för 19 kronor.

Salladsskål och salladsbestick. Satsa på en läcker salladsskål med matchande salladsbestick. Den här skålen kostar 199 kronor och besticken 59,50. Inköpsställe Ellos.
Grytlappar i silikon. Snygg design och bra grepp-förmåga gör att de här gryt-lapparna passar utmärkt i det moderna köket. Rekommenderat pris 245 kronor, märke Eva Solo.


Kryddställ
. Från Ellos kommer det här stilfulla och praktiska kryddstället. Du får stället och tolv glasburkar för 179 kronor.


Iskross. Förvandla vanliga isbitar till fint krossad is. Här är en lättanvänd iskross från OBH Nordica. Rekommenderat pris 495 kronor.


Espressomaskin.
Gör din egen espresso i hemmet. OBH Nordica erbjuder ett färgstarkt alternativ med ångmunstycke och löstagbar vattentank för enkel påfyllning. Rekommenderat pris 1 395 kronor.

Annons

Sladdlös stavmixer. Glöm sladdar som är i vägen och trasslar. Nu introducerar Bosch en stavmixer som du lika gärna kan använda i vardagsrummet som i köket. För 749 kronor får du mixern, en hackare och en bägare.


Roterande uppläggningsskål. Snygg uppläggning får du med det här roterbara fatet med tre löstagbara skålar. Cirkapriset är 149 kronor och skålen finns hos Ellos.


Köksvåg
. Exakta mått får du med den här snygga och prisvärda matvågen av märket Exido. Finns hos Siba för 299 kronor.

 
Brickor i teak
. Snygga brickor i tre storlekar från Stockholm Designhouse (28x18 centimeter, 36x26 centimeter, 56x37 centimeter) Pris 240 kronor, 295 kronor och 495 kronor.

Köpinformation

Bosch 08-734 12 99 
Ellos 033-16 00 00
Eva Solo +45 3673 2060 www.evasolo.com
Ikea 020-43 90 50 
OBH Nordica 08-445 79 00 
Siba 042-20 25 65
Stockholm Design House 0481-24161

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!

Redaktionen rekommenderar

11 oktober 2006

0 Kommentarer

0

Trendigt för tallrikar

En tallrikshylla är utmärkt för förvaring av stora tallrikar som inte får plats i skåpen. Den här modellen har en ny, lite modernare, form.

0

Bygg en köksö

Råd och tips inför köksö-bygget.

2

Smarta grejer för köket

Ibland behövs det bara små medel för att både underlätta och göra jobbet i köket roligare. Det behöver inte heller vara speciellt kostsamt.

0

Nytt & Nyttigt, november -07

November månad bjuder på nya och nyttiga saker inom inredning och energi!

0

Snickra bästa kökshjälpen

För att nå högst upp och längst bak i köksskåpen behövs en bra stege. En pall med uppfällbar stegdel kan vara lösningen.

0

Köpa kaffemaskin

Ska du köpa ny kaffemaskin? Här finns fler tips bra bra kaffemeskiner (fler kaffemaskiner från artikeln Så hittar du rätt kaffemaskin).

0

Detaljerna gör det!

Jo visst är det så! Det är de små detaljerna som gör det! När de är på plats - det är först då köket är klart. Smart smartare smartast! Här har du en...

0

Kökets smartaste hjälpredor

Här är tips på några nya smarta hjälpredor som kan förenkla köksarbetet betydligt.

0

Flytta skåpen och få ett nytt kök

Att få ett nytt kök behöver inte alltid innebära en stor investering. Ibland kan faktiskt det räcka med att flytta om skåpen och göra en yttre ansiktsly...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons