Annons

Kökstrender just nu!

Köksluckor

Inredaren Anki Gneib om höstens kökstrender.

Annons

• Vitt och avskalat är stort. Tänk futuristiskt men gärna med träinslag.
• Trä är inne – men då vit- eller svartbetsat. Ek finns kvar, men är nu vitkalkad.
• Köksfläkten får ta plats, som en stor kub i taket till exempel.
• Inga synliga handtag är en trend som fortsätter.
• Köksön har bytt skepnad och är nu lite större och gärna i olika nivåer. Här finns sittplatser (normalhöjd) och arbetsytor för hacka och skala.
• Det högblanka är inte längre lika stort.
• Gärna färg! På luckor eller på väggen bakom diskbänken t ex.
• Koncentrera alla högskåp till en vägg.
• Tunna bänkskivor. Tjocka finns fortfarande kvar men nytt är supertunna bänkskivor i till exempel laminat med aluminiumkärna.
• Nya material som corian eller andra kompositmaterial i bänkar och hoar. Tåligt, finns i många färger och kan slipas ner.

5 trendiga luckor!

Struktur!

Stilrena Sandvina från Härjedalskök har strukturyta på MDF, cirkapris 1450 kronor med handtag.

50-talsinspiration!

Vackra, bleka pasteller på målade mdf-luckor med raka kanter, Salvia från Myresjökök, cirkapris 480 kronor.

Färgmixa!

Matcha en neutral lucka med en stark färg till exempel ovanför diskbänken. Hetaste färgen i höst är plommon! Målad mdf-lucka Blenda Cappuccino, Myresjökök, cirkapris 680 kronor.

Våga visa!

Nyaköksserien Gallery från Marbodalbygger på Anna Irinarchos examensarbete från Beckmans. Luckorna har titthål och skåpsryggarna finns i rött, orange, grönt eller vitt, 1862 kronor.

Svanenmärkt!

Annons

Sushi är en ny köksserie från Marbodal, ritad av Gunilla Allard. Med vit- eller svartbetsad furukänsla, lucka, 697 kronor.

 Köpinformation:

Avfallskvarn AB www.avfallskvarn.se 031-744 39 50

Bagaren och kocken www.bagarenochkocken.se

Bosch www.bosch-home.se

Eco kettle www.ecokettle.co

Electrolux www.electrolux.se

Gaggenau www.gaggenau.com 08-734 12 00

Härjedalskök www.harjedalskok.se

Marbodal www.marbodal.se 0502-170 00

Miel www.miele.se 08-556 29 000

Mika design www.mikadesign.se

Myresjökök www.myresjokok.se 0476-557 00

Siemens www.siemens-home.se 0771-112277

Åhléns www.ahlens.se 08-402 80 00

13 juli 2010

0 Kommentarer

0

Liv på luckan!

Höstens kök har stor spännvidd. Titta och njut – nu finns alla förutsättningar att skapa ett personligt kök.

0

Säkra skåpdörren på gångjärnen

I nya kök har skåpluckorna snäppgångjärn. Föregångaren var lyftgångjärn.

1

Köksluckor och beslagen skapar känslan i köket

Modernt, klassiskt eller färgsprakande köksluckor och beslag? Valet av kökslucka och handtag är tongivande för hela köket.

0

Liv i köksluckan

Det är inte varje dag man byter köksluckor. När det är dags gäller det att titta, fundera och bestämma sig. Vilken stil tycker du om? Allmoge, pärlspont...

0

Nytt kök på 20 minuter

Tröttnar du ofta på ditt kök? Här är en ny typ av kök med luckor som går att variera. Enkelt och smart!

0

Det hänger på knoppen!

Det finns många olika sätt att förnya köket snabbt och enkelt. Ett är att byta beslag på skåpsluckorna. Här är ett knippe kul knoppar att inspireras av.

0

Nytt och hett i köket

Senaste köken, nyaste tekniken. Här är höstens alla nyheter!

1

Inredarens kök:– Jag gillar färg i köket!

Anki Gneib är framgångsrik formgivare med förkärlek för kök. I sitt eget valde hon knallgröna luckor. – Att våga färg kan göra köket mer personligt,...

Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons